Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

                                  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  45ο

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ        6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013
ΘΕΜΑ                ΄΄ΚΑΛΛΙΟ ΑΡΓΑ ΠΑΡΑ ΠΟΤΕ΄΄

 Από τον Μάϊο του 2013 σε συνεχόμενες συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου ζητούσαμε  στοιχεία σχετικά με τις συντηρήσεις, επισκευές και τις δαπάνες για τον μηχανολογικό εξοπλισμό του Δήμου ως και τις αλλαγές ελαστικών των αυτοκινήτων και τα πιστοποιητικά καταλληλότητάς των (ΚΤΕΟ κλπ).

Με λύπη μας η διοίκηση όχι μόνο δεν απαντούσε αλλά επιτίθετο σε προσωπικό επίπεδο προσπαθώντας να καλύψει τις αδυναμίες στο συγκεκριμένο σκέλος.

Με χαρά, όμως, διαπιστώσαμε ότι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο η διοίκηση εισήγαγε θέμα που αφορά την αλλαγή ελαστικών των αυτοκινήτων του δήμου με την διενέργεια διαγωνισμού όπως, επίσης και διαγωνισμό για την συντήρηση του μηχανολογικού εξοπλισμού του δήμου. Μάλιστα, δε, ο διαγωνισμός έρχεται με την μορφή του κατεπείγοντος αρχικά στην οικονομική επιτροπή και στη συνέχεια στο δημοτικό συμβούλιο.

Λέμε με χαρά γιατί τελικά είναι άκρως αναγκαίο (έτσι διαπιστώσαμε εμείς) όλος ο εξοπλισμός του δήμου να τυγχάνει υψηλής φροντίδας δεδομένου ότι οι εργαζόμενοι να μην εκτίθενται σε κινδύνους αφ΄ενός και αφ΄ετέρου αυτός ο εξοπλισμός να μπορεί να αντέξει στην φθορά του χρόνου.

Χαιρόμαστε, λοιπόν, γιατί έστω και αργά η δημοτική αρχή κατάλαβε την ανάγκη και προχώρησε σε διαγωνισμό όπως όφειλε από πολύ καιρό πριν.
Η ουσία είναι ότι υπήρξε αποτέλεσμα και αφήνουμε τις απρεπείς αντιδράσεις της δημοτικής αρχής. Στεκόμαστε στο αποτέλεσμα.
Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για το όφελος του δήμου και των δημοτών ενώ ευχόμαστε γρήγορα ο διαγωνισμός να έχει θετικό αποτέλεσμα.


ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...