Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΣΧΗΜΑ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ;;;

Τις τελευταίες ημέρες καταφθάνουν στα αυτιά μας και στα...μάτια μας φήμες, που στηρίζονται σε αξιόπιστες πολιτικές πηγές, που αναφέρουν ότι κέντρα αποφάσεων επεξεργάζονται σχέδια συνεργασίας Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ με στόχο τον σχηματισμό κυβερνητικού σχήματος με σκοπό την διάσωση της χώρας.
Τα σχέδια προβλέπουν, όπως μαθαίνουμε,  πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά και βασικό εταίρο με υψηλά καθήκοντα τον Α. Τσίπρα.
Το γεγονός της μεταστροφής της πολιτικής θέσης του κ. Τσίπρα, που εκφράστηκε μόλις πριν λίγες ημέρες στις ΗΠΑ, στο Τέξας, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Οι δηλώσεις του μέσα στις ΗΠΑ με καθοριστικό τρόπο φέρνουν τα σενάρια αυτά και ίσως τα σχέδια πολύ κοντά σε μια πραγματικότητα.
Στο ενδεχόμενο αποτυχίας κι αυτού του σχήματος, ο Α. Σαμαράς τελειώνει ενώ η σημερινή ηγεσία του κυβερνητικού σχήματος θα εξαφανιστεί!!!!  
Η σημερινή κυβέρνηση υπό το βάρος της λήψης νέων μέτρων και της εξαιρετικά δυσχερούς θέσης της απέναντι στο λαό, είναι πιθανό  να χάσει τα απαιτούμενα ερείσματα στην κοινωνία, η οποία βρίσκεται στα πρόθυρα εξέγερσης.
Με τον φόβο αυτό και με δεδομένη την τρίτη αν όχι και δεύτερη θέση στα δημοσκοπικά ευρήματα από την Χρυσή Αυγή τα σχέδια αυτά επιταχύνονται. Είναι πιθανόν να έχουμε αποτελέσματα πριν ακόμη και τις εκλογές του ερχόμενου Μαΐου, αυτοδιοικητικές και ευρωεκλογές.
Η Χρυσή Αυγή στην πράξη θα παίξει τον ρόλο της μείζονος αντιπολίτευσης κάτω από τις εκτιμήσεις των κέντρων μελετών στις αγκαλιές των κέντρων αποφάσεων, που κινούνται εκτός Ελλάδος, όπως μας πληροφορούν.
Τα παραπάνω ίσως να αποτελούν σχέδια επί χάρτου και ίσως να χαρακτηριστούν ψεύτικα και σκόπιμα. Σε απάντηση αυτού εμείς κρατώντας μικρό καλάθι, θα υπενθυμίσουμε ότι το ίδιο έλεγαν κάποιοι για την συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Κι όμως έγινε κι αυτό. Γιατί να αποκλείσουμε αυτό το σενάριο - σχέδιο;
 Όλα γίνονται σ΄αυτή την δύσμοιρη και πολύπαθη χώρα!!!!
Με το σχέδιο αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ με την σημερινή του μορφή είναι σίγουρο ότι θα πάψει να υφίσταται αφού μέρος του θα αποσπαστεί αφού θα διαφωνήσουν όταν βγει για υλοποίηση. Τα υπόλοιπα κόμματα απλά θα υπάρχουν ως μια ασθενής αντιπολίτευση χωρίς ταυτότητα και καμιά προοπτική!!!
Προς επιβεβαίωση αυτών, αν πούμε ότι μπορεί να είναι αληθείς οι...πληροφορίες, πολλά συνηγορούν ακόμη ώστε να προκληθεί η φαντασία μας και να μην το αποκλείσουμε!!! Προσέξτε καλά τα γεγονότα, τις στροφές, τις αλλαγές κι ακόμη τις στρογγυλοποιήσεις(!!!!)  θέσεων αλλά και των εξελίξεων!!!
Ο ερχόμενος Μάιος κρύβει πάρα πολλά, δύσκολα και ίσως εντυπωσιακά. Κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει την άλλη σελίδα που χτίζεται στην χώρα μας.
Εμείς απ΄αυτές τις σελίδες έχουμε από πολύ καιρό εκτιμήσει και το έχουμε καταγράψει και δημοσιεύσει ότι η Ελλάδα έχει γυρίσει ήδη την σελίδα και χτίζεται μια νέα Ελλάδα, που δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτή του παρελθόντος. Δεν χαρακτηρίζουμε καλή ή κακή αλλά σίγουρα θα είναι εντελώς διαφορετική και πάνω σε άλλες πλατφόρμες, με πρότυπα δυτικού τύπου και υπό την άμεση επίβλεψη των ΄΄κέντρων αποφάσεων΄΄!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...