Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Η ΣΥΝΑNΤΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΩΝ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ

Στις οκτώ, χθες το βράδυ, με πρωτοβουλία του δημάρχου, έγινε η συνάντηση των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων με αποκλειστικό θέμα το ενδεχόμενο να διερευνηθεί η σύμπτωση απόψεων και θέσεων ώστε να εγκριθεί ο προϋπολογισμός του δήμου.
Παρόντες βρέθηκαν οι κ.κ. Μανιατογιάννης, Τσούτσιας και Ζήσης. Δεν παραβρέθηκε ο κ. Βήττος.
Η συζήτηση αρχικά ήταν διερευνητική για να καταλήξει κάποια στιγμή σε ένα κείμενο με προτάσεις. Όταν άρχισε η συζήτηση επί της ουσίας της συνάντησης ο κ. Τσούτσιας απεχώρησε λέγοντας ότι υπάρχει υποχρέωση του συνδυασμού του. Έτσι παρέμειναν οι τρείς ενώ ήταν παρούσα και η αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Χρυσοπούλου.
Η συζήτηση επί του κειμένου αφού περιηγήθηκε και σε πολλά άλλα σημεία (εκτός κειμένου) κατέληξε σε μια σύντομη πρόταση που περιέλαβε πέντε σημεία σύμπτωσης απόψεων και ένα σημείο μη σύμπτωσης.
Επιφυλάχθηκαν όλοι για να ληφθεί οριστική απόφαση και αφού τέθηκε το ζήτημα της αναβολής του δημοτικού συμβουλίου της Κυριακής για την Τετάρτη αποχώρησαν όλοι με σκοπό να συζητηθούν όλα αυτά στα επιτελεία των συνδυασμών και να αποαφνθούν στην τελική συμφωνία ή όχι.
Θα αναρτήσουμε κάποια στιγμή τις προτάσεις και τις θέσεις των τριών συνδυασμών που κατατέθηκαν. Έχει μεγάλη αξία τι συζητήθηκε αναλυτικά.
Τα θέματα είναι όλα ανοιχτά και τα ενδεχόμενα ισοπίθανα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...