Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

Παρακολουθούμε όλα τα κοινωνικά δίκτυα ναζικής επικοινωνίας και διαπιστώνουμε ότι υπάρχει σε μεγάλο βαθμό παραπληροφόρηση και μερικές φορές με σκοπιμότητα.
Σχολιαστές με ανευθυνότητα και έλλειψη γνώσης ανακοινώνουν διάφορα χωρίς να γνωρίζουν την πραγματικότητα.
Οι εξελίξεις στην πόλη έχουν σημαντικό πολιτικό ενδιαφέρον, που ίσως να επηρεάσουν πολλά γεγονότα που θα συνατήσουμε μπροστά μας. 
Τα όποια σχόλια απαιτούν να στηρίζονται σε πραγαμτικά γεγονότα και όχι να δημιουργούνται εντυπώσεις από φήμες, που κυκλοφορούν στα διάφορα ΄΄κέντρα φιλικών συναντήσεων΄΄ ούτε να εκφράζουν την επιθυμία του καθενός.
Υπάρχει η αντικειμενικότητα, υπάρχει και η αλήθεια. 
Οι αναγνώστες οφείλουν να ψάξουν να βρουν τις αλήθειες και να μην ακούν τις διάφορες σειρήνες της επικαιρότητας.
Για να καταλάβουμε τις στρεβλώσεις, που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν ή να αποπροσαναλίσουν την κοινή γνώμη κατά τις δικές επιθυμίες έχουμε καταγράψει ακόμη και στερβλώσεις στους θεσμούς και τις θέσεις στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Κάποιοι συγκεντρώνουν στο πρόσωπό  τίτλους ανύπαρκτους. Προβάλλονται με αξιώματα, που δεν υφίστανται αλλά αυτοπροβάλλονται ΄΄φορτωμένοι΄΄ με αυτά τα ξιώματα προκειμένου να  κερδίσουν εκλογικούς πόντους!!! 
Εμείς απ΄αυτές τις σελίδες δημοσιοποιούμε ζητήματα, των οποίων η αλήθεια έχει διαστευρωθεί από όλες τις πλευρές.
Προσοχή λοιπόν στα σκόπιμα δημοσιεύματα, τις στοχευμένες ανακοινώσεις και τα ανεύθυνα σχόλια.
Είναι υποχρέωση του καθενός να βρει την αλήθεια, η οποία υπάρχει και δεν κρύβεται.
Οι εξελίξεις στην τοπική μας κοινωνία είναι σημαντικές, ραγδαίες και πρωτόγνωρες. Και σ΄αυτό οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί και ακριβείς. Η πόλη μας να μην προσομοιάσει με την κεντρική πολιτική σκηνή όπου κυριαρχεί ο αποπροσανατολισμός και η ανευθυνότητα.
Αυτά τα λέμε για όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...