Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΙΛΟΥΜΕ;;;;

Δύο ημέρες, τώρα, άνοιξε ένας ΄΄δημόσιος΄΄ διάλογος στα μέσα ενημέρωσης με συνομιλητές τους εκπροσώπους κομμάτων  και με θέμα τις στηρίξεις σε υποψήφιους στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές του Μαΐου.
Πήραν φωτιά τα δημοσιογραφικά γραφεία για τις θέσεις του πολιτικού συστήματος για την τοπική αυτοδιοίκηση. Ο λαός απών στον διάλογο ενώ το πολιτικό σύστημα ετοιμάζεται να ΄΄πάρει΄΄ θέση!!!
Η ρητορεία στο προηγούμενο διάστημα από το ΄διο αυτό πολιτικό σύστημα πάει περίπατο!!
Οι ίδιοι άνθρωποι μέχρι πριν λίγο καιρό μιλούσαν για μια ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση, ξένη από τον εναγκαλισμό των κομματικών μηχανισμών.
Σήμερα μιλούν με θέρμη για συνεργασίες μεταξύ των προκειμένου να στηρίξουν κοινούς υποψηφίους στις ερχόμενες εκλογές.
Πόσο γρήγορα ξεχνούν αυτά που λέγουν οι ίδιοι αυτοί άνθρωποι που διεκδικούν την αξιοπιστία από τον λαό. Τον λαό που βιάζουν καθημερινά με αλλοπρόσαλλες πολιτικές με λόγους άνευ ουσίας.
Βιάζεται ακόμη μια φορά η τοπική αυτοδιοίκηση από το απαξιωμένο πολιτικό σύστημα, συστηματικά!!!
Ο λαός απών. Δεν συμμετέχει σε κανένα διάλογο. Μα θα μας πει κάποιος, πώς αφού η πρόσβασή του στα μέσα ενημέρωσης άκρως περιορισμένη για να μην πούμε απαγορευμένη. Το δημοσιογραφικό κατεστημένο βρήκε θέμα να αναδείξει!!! Θέμα που αποτελεί μέσο να εξυπηρετήσει ακόμη μια φορά το πολιτικό διαβρωμένο σύστημα, με ανθρώπους άσχετους με την τοπική αυτοδιοίκηση.
Αρκεί που τους δόθηκε το μικρόφωνο, το βήμα για να εκστομίσουν και πάλι απόψεις ξένες και ανούσιες για την αυτοδιοίκηση!!!

Κρίμα για τους ίδιους, που εν καιρώ θα θελήσουν να διεκδικήσουν και πάλι την ψήφο του λαού στις εθνικές εκλογές!!!
Ο λαός καλείται να μην ξεχνά, να μην ξεχάσει τι συντελείται σ΄αυτή την άτυχη χώρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...