Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄

Δημοσιεύματα ανευθυνότητας και μεγάλης ελαφρύτητας μας αναγκάζουν να προβούμε στην ακόλουθη ανακοίνωση:
Την 2 Δεκεμβρίου εκδόσαμε δελτίο τύπου όπου περιγράφουμε και καταγράφουμε τα γεγονότα μέχρι εκείνη την ώρα με κάθε εγκυρότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα γράφοντας με ακρίβεια στην Ελληνική γλώσσα, που υποθέτουμε γνωρίζουν άπαντες.
Θα επαναλάβουμε, όμως, τα εξής και πάλι στην Ελληνική γλώσσα.

ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΜΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ, ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΑΜΕ ΚΡΥΦΑ Ή ΦΑΝΕΡΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΣΥΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ, ΑΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΝΔΙΕΦΕΡΑΝ ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ. ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΣΟΥΜΕ. ΟΙ ΕΝΤΑΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ.

Μετά από την σύσκεψη της περασμένης Παρασκευής στο γραφείο του δημάρχου της πόλης δεν υπήρξε καμιά άλλη σύσκεψη, συνάντηση, επίσημη ή ανεπίσημη. Κάθε φήμη που θέλει να μας φέρει συμμετέχοντες σε παρασκήνια και διαβουλεύσεις και πονηρές, υπόγειες και δόλιες συμφωνίες κινούνται στο χώρο της φαντασίας και μόνο, εξυπηρετώντας συγκεκριμένους σκοπούς και μόνο. Δεν θα μας απαγορεύσει κανείς να ενδιαφερόμαστε για το καλό της πόλης για το οποίο κόπτονται σήμερα πολλοί. Επί τρία ολόκληρα χρόνια καταθέταμε σκέψεις, θέσεις και προτάσεις στο δημοτικό συμβούλιο και τα όργανα του δήμου με κάθε υπευθυνότητα, εμπειρία και γνώση και κάτω από την δική μας οπτική, ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΤΗΤΑ.
Η εικοσάχρονη συμμετοχή μας στα δημόσια πράγματα δεν θα κριθεί από ανεύθυνα δημοσιεύματα.
Μετά την Παρασκευή δεχθήκαμε ένα μόνο τηλεφώνημα εκ μέρους του δημάρχου της πόλης, την Δευτέρα το πρωί και ερωτηθήκαμε για τις προθέσεις μας. Απαντήσαμε ότι δεν έχουμε τίποτα να προσθέσουμε πέραν αυτών που ήδη είχαμε καταθέσει και είχαμε δημοσιεύσει. Οι θέσεις μας είναι γνωστές απο το τελευταίο δημοτικό συμβούλιο και από την συζήτηση της Παρασκευής.
Το ενδιαφέρον μας για την πόλη και μόνο μας καθοδηγεί να πράξουμε το καθήκον μας χωρίς προσωπικές πολιτικές και χωρίς να δημιουργούμε ανούσιες εντυπώσεις.
Θα εξακολουθούμε να παρέχουμε το καλύτερο για την πόλη μας.
Παροτρύνουμε τους ΄΄δημοσιογραφούντες΄΄ να διαβάσουν το δελτίο τύπου που ανακοινώσαμε την 2η Δεκεμβρίου 2013.
Κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...