Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ

Σήμερα από το πρωϊ στους δρόμους βρίσκεται όλη η Πολιτική Προστασία του Δήμου, η καθαριότητα κάποιοι εθελοντές και όχι μόνο.
Είδαμε και καταγράψαμε το εξής άξιο δημοσίευσης και απονομής βραβείου συμβάν.
Παλιός υπάλληλος  του δήμου, πρόσφατα συνταξιοδοτηθείς, αφιερωμένος στην προσφορά στην πόλη σε όλα τα χρόνια της θητείας του βρέθηκε στους δρόμους να βοηθήσει στην αποκατάσταση των ζημιών και στην κοπή των πεσμένων δένδρων.
Η παρουσία του μας συγκίνησε ακόμη μια φορά. Άλλοι που θα είχαν συνταξιοδοτηθεί θα βρίσκονταν στην θαλπωρή του σπιτιού τους ή ακόμη άλλοι λέγουν οτι προσφέρουν στην πόλη από τον καναπέ τους ή γυρνώντας τις πλατείες εκπέμποντες συκοφαντίες και λάσπη.
Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες σήμερα αυτός ο άνθρωπος μας συγκίνησε πάρα πολύ όταν με το χαμόγελο και αγόγγυστα τον είδαμε να δουλεύει για το καλό των δημοτών και της πόλης μας, εθελοντής και με απλόχερη την αγάπη του.
Του αξίζουν πολλά. Αξίζει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση. Για μας αποτελούσε και αποτελεί πρότυπο προσφοράς και του αποδίδουμε το ελάχιστο, να γράψουμε λίγα λόγια γι΄αυτόν.
Πρόκειται για τον Μάκη Μουλαρογιάννη!!!!
Ωστόσο να πούμε ότι οι υλικές ζημιές είναι τεράστιες. Δένδρα έχουν πέσει πάνω σε μάντρες, σε αυτοκίνητα, σε σπίτια!! 
Η Πολιτική Προστασία αδυνατεί να έλθει σε επικοινωνία με την ΔΕΗ προκειμένου να κοπεί το ρεύμα ώστε να κόψουν δένδρα επικίνδυνα να πέσουν.
Δύσκολες στιγμές για τα παιδιά αυτά, που προσπαθούν να λύσουν τα προβλήματα της κακοκαιρίας.
Ευτυχώς (μας μετέφεραν) που δεν υπήρχαν κάποια θύματα ή κάτι χειρότερο.
Εύγε και στα παιδιά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...