Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

ΕΝΑΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ

O Πίνακας δείχνει την χρονική έναρξη της κρίσης στην Ελλάδα. Είναι φανερό ότι το πολιτικό σύστημα γνώριζε από το 2006 την πορεία της χώρας. Είναι βέβαιο ότι το γνώριζε διότι δεν αποτελούν τα στοιχεία αυτά της Στατιστικής Υπηρεσίας κρυφό χαρτί!!
Η παραγωγή έχασε από το 2006 στο 2007 το 50% περίπου ενώ ο σχηματισμός κεφαλαίου εννέα ποσοστιαίες μονάδες με πτωτική τάση. Δείτε το 2008, έχασε 23 ποσοστιαίες μονάδες. Τεράστια η ζημιά στην οικονομία!!!
Ο πίνακας αυτός είναι τεκμήριο ανικανότητας διαχείρισης της εξουσίας από το σημερινό πολιτικό σύστημα.
Είναι αξιοσημείωτο το γκρέμισμα του ακαθάριστου εγχώριου προϊόντος. Στο τέλος του 2012 είχε χάσει 6,4 ποσοστιαίες μονάδες μόνο για το 2012 ενώ το σύστημα τότε έψαχνε να βρει λύση στο  ΔΝΤ, στην τρόϊκα και αλλαχού!!! Το κακό είχε συντελεστεί προ πολλού, δυστυχώς, όταν όλοι κοίμιζαν τον λαό υποσχόμενοι ΄΄λαγούς με ...΄΄ 
Ένας πολιτικός στην αρχή του κακού είχε προδιαγράψει την πορεία και είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου. Κι ο ίδιος όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα. Το ίδιο το σύστημα τον ΄΄κατάπιε΄΄.
Δυστυχώς στην χώρα μας έτσι γίνεται πάντα. Αρέσει η εντύπωση, χάνεται η αξία. Το πολιτικό σύστημα για ένα πράγμα φροντίζει με μεγάλη προσοχή, ωθεί τους ικανούς και άξιους στο περιθώριο με συνοδεία λάσπης και συκοφαντίας!!
Ο πατριωτισμός μεταφράζεται με πολλούς τρόπους. 
Δύστυχη πατρίδα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...