Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 62 ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄

                                  

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ  62ο

ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ  28  ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014
ΘΕΜΑ:       ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΙ Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ!!!

Η προεκλογική περίοδος σταθερά ξετυλίγει την άκρατη διάθεση των υποψηφίων να πλειοδοτήσουν με σκοπό την….εξουσία!!!

Έχουμε πολλές φορές αναφέρει ότι το ενδιαφέρον για την πόλη δεν βρίσκεται σε πλειοδοτικές και ατεκμηρίωτες προτάσεις προκειμένου να ΄΄κατακτηθεί΄΄ η εξουσία.
Επιμένουμε στην πρόταση προς όλους τους υπόλοιπους συνδυασμούς και υποψηφίους ότι το άριστον βρίσκεται στον ρεαλισμό.
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι κύτταρο δημιουργίας, ενότητας και διαλόγου. Είναι εργαστήριο ιδεών και επικοινωνίας, είναι ο πρώτος θεσμός αλληλεγγύης και συνοχής όλων των τοπικών κοινωνικών δυνάμεων.

Δυστυχώς για μερικούς, τουλάχιστον, οι απόψεις αυτές φαίνονται να κινούνται στο χώρο της φαντασίας. Αμετανόητοι σε εξωπραγματικές προτάσεις στριμώχνονται στην ουρά να ΄΄ασκήσουν΄΄ εξουσία με ανακρίβειες και ακραίες τοποθετήσεις.

Αφορμή για τα πιο πάνω που αναφέρουμε πήραμε από το τελευταίο συμβούλιο (χθες 27 Φεβρουαρίου 2014) στο διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού Κοινωνικής Αλληλεγγύης σχετικά με το θέμα των συνδρομών στην Λέσχη Φιλίας.
Κάποιοι όχι μόνο υπερ-πλειοδοτούν για να φανούν οι καλοί της ΄΄παρέας΄΄ και υιοθετούν απόψεις κόντρα στην δικαιοσύνη και την ισοτιμία. Η πρόταση όλα δωρεάν κρύβει τον άκρατο λαϊκισμό, που είναι και επικίνδυνος.
Δεν ακούστηκε καμιά σκέψη για τον υπόλοιπο λαό, που υποφέρει, αδημονεί, αγωνιά και αγωνίζεται για την καθημερινότητά του. Ακούστηκε ότι ο δήμος (κι επομένως το κράτος) να …πληρώσει!!!
Ναι, λέμε κι εμείς, να πληρώσει αλλά πώς όταν ΄΄λεφτά δεν υπάρχουν΄΄ γιατί ΄΄όλοι μαζί τα φάγαμε!!΄΄ όπως δήλωσε ένα υψηλόβαθμο στέλεχος μακρόπνοης κυβέρνησης.
Δεν ακούσαμε την πρόταση να περιοριστούν οι δαπάνες και με δικαιοσύνη να επιμεριστούν να όποια οφέλη προκύψουν!!! Αυτό φαίνεται στην περίοδο του κυνηγιού της μπεκάτσας (της εξουσίας για την ακρίβεια) δεν περιλαμβάνεται στην γλώσσα μερικών υποψηφίων.

Επανερχόμαστε και πάλι με καλοπιστία σε όλους τους υποψηφίους και λέμε
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ΄΄και να μην εκτίθενται στους δημότες, που απομακρύνονται ακόμη περισσότερο από τα πραγματικά προβλήματα της πόλης!!



    ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...