Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

ΑΝΟΙΓΕΙ Η ΟΔΟΣ ΦΡΑΓΚΟΚΛΗΣΙΑΣ

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες διάνοιξης της οδού Φραγκοκκλησιάς όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στη συνεστίαση του Πολιτιστικού - Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»

Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες διάνοιξης της οδού Φραγκοκκλησιάς όπως ενημέρωσε ο Δήμαρχος Γ. Πατούλης, στη...


συνεστίαση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου «Νέο Μαρούσι»
 

Στη συνεστίαση του Πολιτιστικού – Περιβαλλοντικού Συλλόγου Νέου Αμαρουσίου για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης. Με την ευκαιρία της παρουσίας του ενημέρωσε για την άμεση έναρξη των εργασιών για τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς που θα δώσει λύση σε ένα χρονίζον ζήτημα διευκολύνοντας την καθημερινότητα των κατοίκων.
Στην ψυχαγωγική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή πλήθους αιρετών, μελών και φίλων του συλλόγου, ο Δήμαρχος κ. Πατούλης, ευχήθηκε σε όλους τους παρισταμένους μία δημιουργική χρονιά με υγεία. Κάνοντας μία σύντομη ενημέρωση όσον αφορά στην πορεία ζητημάτων που αφορούν στη λειτουργία και την καθημερινότητα της γειτονιάς του Νέου Αμαρουσίου, ανήγγειλε ότι έπειτα από τις επίμονες προσπάθειες της Διοίκησης, με τη συνεργασία του συλλόγου και του όμορου Δήμου Χαλανδρίου, τελικώς άμεσα θα ξεκινήσει το έργο της αποκατάστασης της κυκλοφορίας επί της οδού Φραγκοκλησιάς στο τμήμα της οδού που καταργήθηκε από το πέρασμα της Αττικής οδού και παρέμενε σε εκκρεμότητα για πολλά χρόνια.

Επίσης, αναφέρθηκε στην εξέλιξη των μελετών για την κατασκευή αγωγών ομβρίων στην περιοχή που βρίσκονται στο στάδιο της χρηματοδότησής τους από την Περιφέρεια Αττικής, όπως και στη διαμόρφωση της οδού Κυπρίων Αγωνιστών μετά τη διάνοιξη της οδού Φραγκοκκλησιάς.

Από την πλευρά του συλλόγου εκ μέρους του ΔΣ, η πρόεδρος Ευγενία Λαμπή, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την πολύ καλή συνεργασία και το σταθερό ενδιαφέρον του για τη γειτονιά του Νέου Αμαρουσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...