Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014

TEXNIKH ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΝ Γ.Δ. ΤΟΥ ΧΑΑ


Πριν από 15 ημέρες είχαμε εκτιμήσει ότι ο γενικός δείκτης του χρηματιστηρίου Αθηνών θα σημείωνε διόρθωση μέχρι (πρώτο επίπεδο στήριξης) τις 1313 μονάδες (περίπου).
Επετεύχθη η τιμή αυτή και την Παρασκευή παρατηρήθηκε μικρή συσσώρευση σ΄αυτή την περιοχή.
Οι δείκτες παρουσιάζουν ΄΄γυρίσματα΄΄ (RSI, Stoch, Mom κλπ) δηλώνοντας το τέλος αυτής της διόρθωσης. Στην αλλαγή της πορείας του δείκτη πρέπει να παρουσιαστεί αυξημένος όγκος συναλλαγών, πράγμα που δεν παρατηρήθηκε την Παρασκευή. 
Η χρηματιστηριακή αγορά (οι επενδυτές) μας έχουν δώσει σημαντικά μηνύματα σε ημέρες με χαμηλούς όγκους. Κρύβουν την αλλαγή της βραχυπρόθεσμης τάσης την ίδια ημέρα.
Με τα δεδομένα αυτά εκτιμούμε ότι σήμερα Δευτέρα, 31 Μαρτίου 2014 ο δείκτης θα γυρίσει ανοδικά και μάλιστα (τουλάχιστον για το άνοιγμα) έντονα.
Εκτιμούμε, επίσης, ότι στο επόμενο διάστημα ο δείκτης θα επιχειρήσει να αγγίξει τις 1400 μονάδες. Εκεί θα ΄΄διαβάσουμε΄΄ και πάλι τις προθέσεις των επενδυτών μέσα από τα διαγράμματα όπως ορίζουν οι κανόνες της τεχνικής ανάλυσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...