Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ

Ο ρόλος μιας ενημερωτικής ιστοσελίδας, για μας τουλάχιστον, είναι πέραν της απλής ενημέρωσης, που δεν είναι κάτι άλλο από την πληροφορία και την αναπαραγωγή της, η βαθύτερη ενημέρωση, που προκύπτει από έρευνα, εκτιμήσεις, σχόλια, απόψεις και έμμεσα την μέτρηση της κοινωνικής άποψης.

Αυτόν τον ρόλο επιλέξαμε από την αρχή και εξακολουθούμε να διατηρούμε με μια μεγάλη διακοπή λόγω τεχνικών και άλλων προβλημάτων, τα οποία, ευτυχώς, επιλύσαμε.

Στον ρόλο αυτό θα θέλαμε συμπαραστάτες όλους εκείνους που έχουν το προνόμιο της υγιούς σκέψης, απαλλαγμένης από κομματικές ή άλλες αγκυλώσεις αλλά με καθαρό μυαλό αποκτούν την πληροφορία και την καλλιεργούν ή ακόμη και συμμετέχουν σε δημιουργικούς διαλόγους.

Στόχος είναι η διαύγεια και πρόοδος του τόπου, η μη εξάρτηση, η ενότητα και ο δημοκρατικός πολιτισμός.

Σ΄αυτό το πλαίσιο κινηθήκαμε παρ΄όλο που δεχθήκαμε διάφορες επιθέσεις και χαρακτηρισμούς προκειμένου να υποχωρήσουμε και να ΄΄φύγουμε΄΄ από την μέση. Λάθος οι εκτιμήσεις αυτών που σκέφθηκαν έτσι. 

Τον ρόλο μας θα τιμήσουμε γιατί εμείς τον επιλέξαμε και δεν μας τον επέβαλε κανένας ούτε και κινηθήκαμε με ιδιοτέλεια ή αντιδικία ή ακόμη και εκδίκηση.  

Λόγος καθαρός, επίγειος, στρωτός, απλός αλλά και τεκμηριωμένος. 

Σ΄αυτό το πλαίσιο όχι απλά δεχόμαστε την αντίθετη άποψη ή την κρητική αλλά την επιζητούμε.

Θα δημοσιεύουμε όλες τις δικές μας έρευνες, τις δικές μας μελέτες και δεν θα αντιγράφουμε από κανένα ώστε να γίνουμε και κουραστικοί.

Με την ευκαιρία της ορκωμοσίας της νέας δημοτικής αρχής ευχόμαστε καλή δύναμη, καλό έργο και ας έχουν την ακοή τους όλοι τους ανοιχτή. Εμείς υποσχόμαστε να είμαστε, όπως πάντα, αντικειμενικοί και υπερασπιστές του δικαίου, μιας αρετής που είναι ξεχασμένη τα τελευταία χρόνια και την οποία ο Μεγάλος Αριστοτέλης θεωρούσε ως αρχή και βάση όλων των αρετών. Εκεί είμαστε εμείς κι ας το καταλάβουν όσοι είχαν και έχουν διαφορετική άποψη.

Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...