Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

Φθάνουν στους δέκτες μας φήμες που φέρουν την νέα δημοτική αρχή να προτίθεται να μετακομίσει τις υπηρεσίες του δήμου σε άλλο κτήριο.

Γενικώς αναγνωρίζουμε την δυσκολία των κινήσεων των υπηρεσιών του δήμου στο κτήριο της Δημ. Βερνάρδου. Να υπενθυμίσουμε ότι ο χώρος αυτός περιήλθε στην ιδιοκτησία του δήμου από κληροδότημα, που περιελάμβανε το οικόπεδο και το παλαιό κτήριο.
Κατά την διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του κ. Λώλα κτίστηκε το νέο κτήριο με χρηματοδότηση από Ευρωπαϊκό πρόγραμμα.

Τότε είχαμε τονίσει ότι η απόφαση να προσθέσει ένα σύγχρονο κτήριο σ΄ένα παλαιό με οριακές αντοχές αναφορικά με την περιεκτικότητα ήταν λάθος και είχαμε προβλέψει ότι σύντομα ο χώρος θα ήταν και πάλι ανεπαρκής.

Πέρασαν μόλις 13 χρόνια και το πρόβλημα εμφανίστηκε όπως το προβλέψαμε, δυστυχώς.

Τώρα η νέα δημοτική αρχή προτίθεται να αποχωρήσει από το κτήριο και να εγκατασταθούν οι υπηρεσίες σε άλλο κτήριο, προφανώς ιδιώτη άρα με ενοίκιο άρα ..αύξηση εξόδων.

Ο προβληματισμός μας είναι πως είναι δυνατόν η νέα δημοτική αρχή χωρίς να έχει ακόμη αναλάβει καθήκοντα άρα σχετική η γνώση στην οικονομική δομή του δήμου να προτίθεται να προχωρήσει σε μια τέτοια ενέργεια;

Εμείς θέτουμε τα ερωτήματα μόλις διασταυρώσαμε την πληροφορία, που πράγματι υπήρξε η σκέψη άγνωστο, όμως αν θα υλοποιηθεί.

Οψόμεθα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...