Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

ΤΟ Χ.Α. ΔΙΨΑ ΓΙΑ ΕΙΣΗΣΕΙΣ

Δέσμιο της έλλειψης πραγματικών ειδήσεων το χρηματιστήριο για αρκετό καιρό τώρα. Οι αντιθέσεις στην πολιτική ρητορεία κρατά τους επενδυτές, όποιας μορφής κι αν είναι, σε αναμονή. Πολύ περισσότερο για τα ξένα Funds, τα οποία, όπως και να το κάνουμε, κινούν την αγορά. Το εγχώριο χρήμα είναι και λίγο και άτολμο. Άκρως συντηρητικό και φοβισμένο από τις απανωτές αρνητικές εξελίξεις στα πολιτικό σκηνικό.

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού με την κ. Μέρκελ εκτιμούμε ότι για σήμερα, τουλάχιστον ή για λίγες ημέρες, δεν πρόκειται να δώσει κάποια νέα ώθηση. Οι συντονισμένες ενέργειες και αποφάσεις της κυβέρνησης ίσως να δώσει το έναυσμα για την κατάκτηση νέων υψηλών αν και εφόσον κινηθούν στην κατεύθυνση, που επιθυμεί η αγορά.

Ο Γ.Δ. χάνει σήμερα 1,16%, μέχρι τώρα, ενώ συνοδεύεται από υψηλούς όγκους συναλλαγών, στο επίπεδο των 26 εκατομμυρίων τεμαχίων και με τον τζίρο στα επίπεδα των 30 εκατομμυρίων ευρώ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...