Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΧΕΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Έγκυρες πηγές από την Commision δήλωσαν σήμερα ότι η συζήτηση για το Ελληνικό χρέος θα αρχίσει μετά τα αποτελέσματα των δοκιμασιών αντοχής των τραπεζών. Τα αποτελέσματα αναμένονται περί τις 20 Οκτωβρίου οπότε η συζήτηση για το χρέος υπολογίζεται στις αρχές Νοεμβρίου.

Η Ελληνική οικονομία θα βρίσκεται συνεχώς υπό επιτήρηση δήλωσαν οι ίδιες πηγές. Μεσολαβούν τρία γεγονότα που αφορούν την οικονομία. Δοκιμασία τραπεζών, μεγάλες μεταρρυθμίσεις και δημοσιονομικό κενό. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι το κενό με τα υπάρχοντα στοιχεία υπολογίζεται στα 15 δις ευρώ. Όμως θα διαμορφωθεί ακριβέστερα μετά τα tests των τραπεζών και την οριστικοποίηση του σχεδίου του προϋπολογισμού 2015.

Η τρόϊκα θα βρίσκεται στην Αθήνα σε πλήρη σύνθεση αύριο Τρίτη και θα αρχίσει την ενημέρωσή της και την μελέτη της άμεσα. Προβλέπεται να τελειώσει τις εργασίες της 8 Οκτωβρίου και αυτό το διάστημα θα είναι και η πρώτη φάση της αξιολόγησης της Ελληνικής οικονομίας. Οι εργασίες περιλαμβάνουν τον έλεγχο της εκτέλεσης του προϋπολογισμού 2014 και το σχέδιο του 2015 δίνοντας έμφαση στις δαπάνες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...