Τετάρτη 24 Δεκεμβρίου 2014

Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΙΣΘΗΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Μας εντυπωσίασαν πολλοί φίλοι με το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν να μάθουν γιατί απουσιάζουμε από το τοπικό γίγνεσθαι και όχι μόνο.
Τηλεφωνήματα πολλά και έντονα αναζήτησαν τα αίτια της απουσίας μας. 
Δεν θα απολογηθούμε αλλά έχουμε τους λόγους και τα τεκμήρια να δικαιολογήσουμε αυτή την απουσία.
Δεν είναι, όμως, ώρα γι΄αυτά.
Εμείς αυτό που κατανοήσαμε ακόμη μια φορά είναι ότι υπάρχουν φίλοι και δημότες που ξέρουν να εκτιμούν και κυρίως που θέλουν να μάθουν ή θέλουν να διαβάσουν μια άλλη άποψη, μια ξεχωριστή, ίσως, άποψη αλλά απόλυτα τεκμηριωμένη με πολλά στοιχεία.
Έχουμε ξανά γράψει εδώ και αλλού ότι δεν κυνηγούμε την καρέκλα, την εντύπωση ή την κοινωνική καταξίωση και αναγνώριση. 
Έχουμε ξεπεράσει αυτά τα ανθρώπινα αλλά ανούσια στάδια της πορείας στη ζωή μας. 
Έχουμε και άλλα θέματα και ενδιαφέροντα, όπως λέγαμε σε κάποιους φίλους τελευταία, για να μας προκαλέσουν περισσότερο από αυτά που θα ήθελαν κάποιοι άλλοι.

Παρ΄όλα αυτά θέλουμε να βρεθούμε πιο κοντά στους φίλους μας και να τους ευχαριστήσουμε για το έντονο ενδιαφέρον τους για μας και που πολλές φορές στο παρελθόν έχουν καταδείξει.
Τους ευχαριστούμε από καρδιάς όλους αυτούς τους φίλους ακόμη μια φορά.

Επανερχόμαστε, λοιπόν, στο μέσο επικοινωνίας μας, δημόσια, καθαρά και τολμηρά για να παραθέσουμε τις δικές μας απόψεις ελπίζοντας ότι θα ικανοποιήσουμε, τουλάχιστον, τους καλούς μας φίλους, χωρίς να υποσχόμαστε ότι η παρουσία μας θα συνεχιστεί και στο μέλλον.
Έχουμε πολύ σημαντικά άλλα ενδιαφέροντα που μας προκαλούσαν πάντα περισσότερο και πολλά άλλα ζητήματα που απαιτούν και χρόνο και προσοχή.

Θα παραθέσουμε μια σειρά από άρθρα και στοιχεία είτε αυτά αναφέρονται στην γενική πολιτική σκηνή είτε στο τοπικό αυτοδιοικητικό γίγνεσθαι.

Τα βασικά θέματα με τα οποία θα ασχοληθούμε είναι τρία.
Πρώτον, οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και οι πιθανές εκλογές εντός του Ιανουαρίου ή στις αρχές του Φεβρουαρίου.

Δεύτερον, οι εξελίξεις στην νέα διοίκηση του δήμου και τα γεγονότα που συμβαίνουν πέριξ αυτής και ασφαλώς η εικόνα του σημερινού δημοτικού συμβουλίου.

Τρίτον, η δική μας πολιτική - ιδεολογική παρουσία μέσα από τις συγκρίσεις με το σημερινό τοπικό τοπίο που διαμορφώθηκε με την αλλαγή της διοίκησης στο δήμο και ασφαλώς της απελθούσας.

Σύντομα θα έχετε μια πρώτη σειρά στοιχείων από τα πεπραγμένα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...