Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!!

Καιρό τώρα έχουμε πληροφορίες ότι μελετάται σενάριο μιας εξέλιξης που φαντάζει όχι απλά εντυπωσιακό αλλά και απίθανο. Κι όμως κάθε μέρα που περνά οι πληροφορίες εντείνονται ακόμη περισσότερο.

Το σενάριο αναφέρει ότι ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα βρεθούν σε συγκυβέρνηση.
Το είχαμε αναφέρει κάποια στιγμή πιο παλιά αλλά δεν το πιστεύαμε κι εμείς ούτε και το υποστηρίζαμε όπως κάνουμε δεοντολογικά σε όλες τις αναρτήσεις μας.

Όμως δεν πάψαμε σ΄αυτό το διάστημα να δεχόμαστε πιο έντονα την πληροφορία αυτή.

Τώρα κάτω από ποιες συνθήκες μπορεί να επιτευχθεί αυτό το σενάριο ούτε γνωρίζουμε ούτε και επιδιώξαμε να ερευνήσουμε περισσότερο.
Αν βάλλει κανείς την φαντασία του να συνεχίσει το σενάριο θα βρει δρόμους και παράδρομους.
Για παράδειγμα το ενδεχόμενο μη επίτευξης αυτοδυναμίας και μη επιτυχίας συνεργασίας μεταξύ κομμάτων και προκειμένου να μην καταφύγει η χώρα και πάλι σε εκλογές μπορεί να επιτευχθεί μια συμφωνία των δύο πρώτων κάτω από συγκεκριμένους όρους. 
Ένας πρώτος όρος θα ήταν να αλλάξουν ηγεσίες!!!!!

Φαντάζει απίστευτο. Όχι, όμως και ψεύτικο ή απίθανο.
Στην χώρα συνέβησαν κατά καιρούς σημαντικά πράγματα εκεί που ποτέ δεν περιμέναμε!!!

Σήμερα μάλιστα σε μια εφημερίδα είδαμε μια φωτογραφία με τον κ. Σαμαρά και τον κ. Τσίπρα σε μια θερμή (πιθανόν) χειραψία. Συνέβη κάποια στιγμή στο παρελθόν βέβαια αλλά κάτι μπορεί να λέει αυτό.

Μην αποκλείουμε τίποτα!!!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...