Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Η ΜΑΧΗ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ

Η Ελληνική κυβέρνηση άνοιξε την μάχη απέναντι στο Δ΄ οικονομικό Ραϊχ!!!!

Από σήμερα όλοι οι Έλληνες οφείλουν να συμπαρίστανται στην σημερινή κυβέρνηση προκειμένου να σωθεί η χώρα μας.
Ό, τι και να υποστηρίζει ό,τι ψήφισε, ό,τι υποστήριζε όποια αντίρρηση κι αν έχει οφείλει να βρεθεί κοντά στην Εθνική αντιπροσωπία, στις Βρυξέλλες. 
Η ενωμένη Ελλάδα να δώσει ένα ακόμη μάθημα ηρωϊσμού και ενότητας για την Εθνική μας κυριαρχία, την αξιοπρέπειά μας. 
Είναι ώρα να δώσουμε απάντηση στους Ευρωπαίους συμπολίτες μας ότι όλοι είμαστε ίσοι και ότι αν ακόμη έγιναν λάθη στο παρελθόν ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους. Προτεραιότητα δεν έχουν οι αριθμοί και το χρήμα. Έχουν οι άνθρωποι που μπορούν να παράγουν το χρήμα. Αυτό είναι το μέσο ευδαιμονίας και ευημερίας. 

Από σήμερα να ξεχάσουμε κάθε τι που μας χωρίζει και να βρούμε αυτά που μας ενώνουν. Να απαντήσουμε όπως ξέρουν να απαντούν οι Έλληνες. 

Ο κάθε Ντάϊσελμπλουμ ή ο κάθε Σόϊμπλε δεν είναι πιο πάνω από τις αρχές της αλληλεγγύης και του σεβασμού ή πιο πάνω από τις αρετές που δίδαξε ο Αριστοτέλης.

Η πιθανή σύγκρουση που μπορεί να καταλήξει η συζήτηση στους κόλπους της Ευρώπης ισοδυναμεί με μια μάχη όπως στο Ρούπελ όταν τα Γερμανικά στρατεύματα κατέφθαναν να κυριεύσουν την ελεύθερη Ελλάδα. Η παρομοίωση δεν είναι άστοχη, είναι μια πραγματικότητα.
Η Ευρώπη στις ιδρυτικές διακηρύξεις στηρίζει την συνοχή της και την ύπαρξή της στην αλληλεγγύη και όχι στην τιμωρία. Μπορεί να έχουμε σφάλει τα τελευταία χρόνια. Όμως το σφάλμα δεν είναι στον λαό, είναι στο ανίκανο πολιτικό σύστημα. 
Κι αν απαιτηθεί να αλλάξουν οι διαδικασίες στην υποτιθέμενη Ένωση, να αλλάξουν εν ονόματι της αξιοπρέπειας των λαών στην γηραιά μας ήπειρο.
Ναι στους αριθμούς, ναι στην πειθαρχία. Όχι όμως στον αφανισμό και την εξαθλίωση των λαών!!
Υποστηρίζουμε την Ευρώπη των λαών και όχι των κυβερνήσεων.

Πλήρωσε πέντε ολόκληρα χρόνια ο Ελληνικός λαός!! Αγόγγυστα πλήρωνε. Πρέπει να μπει ένα τέλος.
Κι αν ακόμη δεν συμφωνεί κανείς στο σύνολο των θέσεων της σημερινής κυβέρνησης οφείλει να ξεχωρίσει, να διακρίνει την μάχη που ξεκινά σήμερα. 
Το αποτέλεσμα αφορά όλους τους Έλληνες, αφορά τους νέους, τα παιδιά μας, το μέλλον της χώρας μας. 

Συμπαράσταση στην κυβέρνηση μέχρι να νικήσει το δίκιο, ο ρεαλισμός, ο σεβασμός, η αξιοπρέπεια, η ανεξαρτησία μας, η κυριαρχία μας στο χώρο μας.
Θα βρούμε τις διαφορές με την κυβέρνηση στα άλλα θέματα αργότερα. Τώρα είμαστε όλοι ΕΝΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...