Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΓΧΥΣΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!!!

Τίποτα δεν λειτουργεί, τίποτα δεν προγραμματίζεται, όλα στον αέρα!!!!!

Φόροι δεν εισπράττονται, η αγορά νεκρή, χρηματοδότηση ανύπαρκτη, οι τράπεζες στο έλεος, δάνεια δεν πληρώνονται, το σύστημα υγείας σε νεκρό σημείο, τα ταμεία αιμοραγούν από τα λίγα αποθεματικά που είχαν, η χρηματιστηριακή αγορά φθίνει συνεχώς, οι επενδυτές αδύναμοι να προβλέψουν τις επόμενες εξελίξεις, τα επενδυτικά funds αναθεωρούν τις αποφάσεις τους και είναι έτοιμοι να εξέλθουν οριστικά από την Ελληνική αγορά!!!

Κυβερνητικά στελέχη και υπουργοί εντείνουν την σύγχυση στην αγορά με δηλώσεις αόριστες και ανούσιες.
Η κυβέρνηση αδύναμη να δώσει τόνο και κατεύθυνση στην αγορά. 
Η ευρωζώνη έκθαμβη παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην Ελλάδα και...ετοιμάζεται για το χειρότερο!!! Μόνο η Ελληνική κυβέρνηση σφυρά αδιάφορα ενώ ο Σκουρλέτης, ο Στρατούλης και οι άλλοι μιλούν για πιστή εφαρμογή του προγράμματος της ...Θεσσαλονίκης, το οποίο σημειωτέον έχει γίνει κόσκινο!!!

Πιο μεγάλο ενδιαφέρον εκδηλώνεται για τους μετανάστες από τους Έλληνες και την οικονομία τους!!!

Σ΄αυτό το περιβάλλον καλείται ο καθένας να λειτουργήσει με τους δικούς του νόμους, με τους δικούς του στόχους και η χώρα στο...γκρεμό!!!

Έλεος, κύριοι, δείτε την πραγματικότητα, αναλογιστείτε ότι ο ψηφοφόρος δεν σας έδωσε την εντολή να δημιουργήσετε ένα νέο πιο ισχυρό μπάχαλο!!! Σας είπε να κυβερνήσετε με σύνεση και σοβαρότητα, δεν είστε στην Κουμουνδούρου να αναλώνεστε σε αδιέξοδες και αναποτελεσματικές συζητήσεις!!! Χάνεται χρόνος, χρήμα και φαιά ουσία!!!
Κι αν βλέπετε τις δημοσκοπήσεις για παρηγοριά, γρήγορα θα αλλάξει η εικόνα και τότε θα είναι πολύ αργά. 
Η εντολή του Ελληνικού λαού ήταν σαφής: κυβερνήστε με ουσία και αποτελεσματικότητα αφού οι προηγούμενοι απέτυχαν. Εσείς ούτε καν κυβερνάτε, δεν παίρνετε αποφάσεις, δεν έχετε καν πρόγραμμα, δεν είστε σωστοί διαπραγματευτές να αποσπάσετε τον σεβασμό των συνομιλητών σας, δεν πειθαρχείτε σε συγκεκριμένες πολιτικές και εμμένετε σε αριστερές αγκυλώσεις χωρίς καμιά ουσία ενώ ο καθένας υπουργός σας δηλώνει τα αντίθετα απ΄ότι δηλώνει ο άλλος.
Έλλειμμα, ανικανότητα και δημόσιες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ σε κανάλια και ραδιόφωνα!! Πότε δουλεύετε, κύριοι; Πότε συσκέπτεστε; 

Ωστόσο η χώρα καθημερινά έρχεται ακόμη πιο πίσω. Το κράτος συνεχώς αποδυναμώνεται, ξεγυμνώσατε τα ταμεία από όλους τους φορείς!!! 
Τι μας περιμένει άλλο, να δούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...