Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Ακριβώς στο πάρα πέντε επέρχεται μάλλον συμφωνία σήμερα.
Εντός των επόμενων λίγων ωρών θα υπάρξουν ανακοινώσεις και από τι δυο πλευρές.
Θα είναι μια συνετή κίνηση του Πρωθυπουργού προκειμένου να σταματήσει εδώ μια παραπέρα καταστροφή. όσο κι αν κάποιοι σηκώνουν λάβαρα επανάστασης η καταστροφή θα είναι είναι ακραία για τους πολίτες. Η επιστροφή θα είναι αργή και με μεγάλες θυσίες αν ποτέ επιτελεστεί.

Φαίνεται ότι υπήρξαν σημαντικές πιέσεις και από εσωτερικές δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι έστειλαν μηνύματα στον Πρωθυπουργό να αλλάξει πάραυτα τακτική. Εμείς ξέρουμε τουλάχιστον πέντε που προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.
Διαπίστωσαν με μεγαλύτερη ψυχραιμία και εκτίμησαν με μεγαλύτερη αντικειμενικότητα τα γεγονότα. Είδαν τις σκηνές στις τράπεζες, το αλλαλούμ στην διαχείριση της κρίσης, τις ουρές στα σούπερ μάρκετς στα φαρμακεία και στα βενζινάδικα και κατάλαβαν ότι μάλλον θα πρέπει να γυρίσουν.

Υπήρξαν ακόμη και πιέσεις από την παραδοσιακή αριστερά, η οποία έβλεπαν την κατάσταση σε μια περίοδο ειρήνης και θυμήθηκαν σκηνές πολέμου.

Θα είναι σοφή και συνετή η απόφαση του Πρωθυπουργού να επιστρέψει στο τραπέζι των συζητήσεων. Φτάνει ως εδώ η ταλαιπωρία του λαού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ένας ανιχνευτής σωματιδίων του CERN θα χρησιμοποιηθεί για τη θεραπεία των όγκων του εγκεφάλου

Επιστήμονες στη Γερμανία δοκιμάζουν μια νέα συσκευή απεικόνισης η οποία έχει ενσωματωμένο έναν ανιχνευτή μικρών σωματιδίων που αναπτύχθηκε σ...