Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ

Λάβαμε επιστολή γνωστοποίησης από αναγνώστη της σελίδας μας και μέλος της επιτροπής κυκλοφοριακού της πόλης όπου μας γνωστοποιεί ότι δημοσιεύθηκε διαγωνισμός ανάθεσης μελέτης κυκλοφοριακού της πόλης από την πλευρά του δήμου. Παραθέτουμε την επιστολή όπως μας εστάλη με τις δέουσες ευχαριστίες στον κ. Μπούκη Δημοσθένη.
Σχετικά με την δημοσίευση θα σχολιάσουμε σύντομα



Και τα μεν και τα δε

Συμφωνώντας απόλυτα με την ανακοίνωση http://operiigitisv.blogspot.gr/2015/07/blog-post_2.html , η οποία αναρτήθηκε στο periigitisv.blogspot.gr , ενημερώνω ότι ο Δήμος Βριλησσίων, την 15/6/2015, «έβγαλε στον αέρα» την προκήρυξη για «δημόσιο διαγωνισμό με ανοικτή διαδικασία για την ανάθεση σύμβασης εκπόνησης μελέτης με τίτλο «ΜΕΛΕΤΗ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ» (κυκλοφοριακή μελέτη). Σχετικά θα δείτε στο http://www.vrilissia.gr/transparency/auctions/1395-sust-mob-1 .
Έτσι πραγματοποιείται ένα βήμα προς τη λύση του, από πολλών ετών, σοβαρότατου προβλήματος της πόλης μας, το οποίο δημιούργησε εντάσεις μεταξύ Δημοτικής αρχής (της νυν και της προηγούμενης) και δημοτών και έβαλε σε αντιπαράθεση ολόκληρες γειτονιές.
Να σημειώσω ότι η προηγούμενη Δημοτική αρχή είχε, επανειλημμένως, παλινωδήσει με το πρόβλημα αυτό.
Ας ελπίσουμε ότι αυτή η τακτική δεν θα επαναληφθεί.
Αναμένω ότι, στο πλαίσιο της καλής συνεργασίας Δήμου και Δημοτών, θα ζητηθεί η γνώμη των ενεργών Δημοτών (επιτροπών και μεμονωμένων).

Δημοσθένης Μπούκης του Γιάννη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...