Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σ΄ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ

Κάθε ημέρα το όνομα του κ. Βαρουφάκη βρίσκεται πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και έντυπα. Και ως εδώ καλά θα ήταν αν τα δημοσιεύματα αυτά αφορούσαν το επιστημονικό του έργο, τις απόψεις του σε επιστημονικό ακόμη και σε πολιτικό επίπεδο.
Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πάντα τον κ. Βαρουφάκη να συμμετέχει ή να ηγείται κάποιας τάσης, κάποιας υπόγειας διαδρομής αναφορικά με το μέλλον της χώρας.
Κι όλα αυτά εξελίχθησαν στην διάρκεια του τελευταίου εξαμήνου δηλαδή όσο ήταν και υπουργός οικονομικών.

Το σημερινό δημοσίευμα της Καθημερινής δεν μπορεί παρά να αποτελεί δημοσιογραφικό σενάριο διότι αν πράγματι συνέβησαν αυτά οφείλουμε να αναφωνήσουμε:  

Ουάου!!!!  και όχι μόνο.

Ο Πρωθυπουργός δεν μπορεί να είναι θεατής μιας θεατρικής παράστασης από ένα μέρος της πλειοψηφίας, που εκθέτουν την χώρα και υποβαθμίζουν το κύρος της κυβέρνησης. 
Άμεσα να λάβει μέτρα την ώρα μάλιστα που η χώρα βρίσκεται στην έναρξη των νέων διαπραγματεύσεων, που θα είναι και η βάση μιας τελευταίας ευκαιρίας που έχει η χώρα.
Και με αυτές τις συνθήκες υποχρεούνται άπαντες να μείνουν σοβαροί, ψύχραιμοι και προσανατολισμένοι στον μοναδικό σκοπό, την παραμονή της χώρας στην ευρωζώνη. 
Υπευθυνότητα και σοβαρότητα από όλο το πολιτικό σύστημα, Οι Βαρουφάκειοι ακτιβισμοί δεν έχουν να προσφέρουν θετικά πράγματα στην πορεία της χώρας. Αν εκείνος θεωρεί ότι υπάρχει άλλος δρόμος γι΄αυτή την χώρα ας το κάνει μάθημα στο πανεπιστήμιο και να μην προσπαθήσει να βρει τρόπο να επιβάλει την δική του θεωρητική άποψη στην χώρα χρησιμοποιώντας πραξικοπηματικές μεθόδους.

Δεύτερο νόμισμα ή ΄΄χαρτάκια΄΄ ισοδύναμα νομίσματος να κυκλοφορούν επισήμως και παράλληλα με το ευρώ ούτε σοβαρότητα εκφράζουν ούτε και επιστημονικά, ηθικά, πολιτικά, κοινωνικά μπορούν να σταθεί.

Ο κ. Βαρουφάκης να περιορίσει τις ανόητες και ανούσιες συνεντεύξεις του και να σταθεί δίπλα στο λαό όπως επιτάσσει ένα ηθικό και πατριωτικό καθήκον. 

Οι ακτιβισμοί στην ώρα τους, όχι τώρα, κ. Βαρουφάκη
Κι εσείς κ Πρωθυπουργέ κυβερνήστε επιτέλους, αφήστε πίσω σας κάθε συνιστώσα του κόμματός σας να φιλολογεί. Είστε Πρωθυπουργός της χώρας και εκπροσωπείτε όλο τον λαό και οφείλετε να βλέπετε το μέλλον του και να το προστατεύετε.

Επιτέλους!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...