Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ ΡΥΘΜΙΣΗΣ

Και πάλι με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι την Δευτέρα στο δημοτικό συμβούλιο υπήρξε και άλλο θέμα που αγγίζει το θέμα των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και άρα την μελέτη κυκλοφοριακού στην πόλη.

Βλέπετε αν ψάχνει κανείς βρίσκει και καινούρια θέματα και απ΄ότι φαίνεται σε κάθε δημοτικό συμβούλιο κάτι θα υπάρχει για να εκτίθεται ακόμη πιο πολύ η δημοτική αρχή.

Το θέμα τώρα το επεξεργαζόμαστε και θα το δημοσιεύσουμε σύντομα. 

Το ευτύχημα με αυτή την ιστοσελίδα, αυτό το ....παραδοσιακό blog, είναι ότι αποτελεί μια ανεξάρτητη φωνή και σε καμιά περίπτωση με άκρες στην όποια εξουσίας, ανιδιοτελώς, καθαρά και έντιμα, εκθέτει τα προβλήματα της πόλης ασκώντας κριτική όπου απαιτείται ώστε η εξουσία να καταλάβει ότι δεν είναι όλοι ίδιοι. 
Κάποιοι διαφέρουν. 

Πάντα, όμως, οι αναρτήσεις μας τίθενται σε κριτική και θα είμαστε πάντα ανοιχτοί να διορθώσουμε όποιο θέμα δεν είχε την ορθή τεκμηρίωση. Έως τώρα ποτέ και κανείς δεν αμφισβήτησε όσα γράψαμε.
Μόνο υπόγειες και κρυφές κριτικές, ανούσιες και μάλλον με εκδικητική διάθεση και πολλάκις συκοφαντική.

Δεν θα ακολουθήσουμε άλλους, που δεν ασχολούνται με τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και άρα και του δήμου μας. Θα ασχοληθούμε με τα κύρια, καυτά και σοβαρά ζητήματα που απασχολούν την πόλη, τους δημότες και την τοπική αυτοδιοίκηση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...