Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΘΛΙΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ!!!!

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στενά και πειθαρχημένα ώστε να έχουμε τεκμηριωμένη άποψη και θέση σ΄αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας.

Από χθες βράδυ στο κυβερνητικό στρατόπεδο παρατηρείται μεγάλη αναστάτωση. Στελέχη αρχίζουν να δηλώνουν ότι η προσπάθεια απέτυχε, η αριστερή παρέμβαση στέφθηκε από αποτυχία. ήδη προσπαθούν μερικοί να αποστασιοποιούνται πλήρως από τις αρχικές θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του κυβερνητικού εγχειρήματος.

Το αποκορύφωμα ήλθε μόλις πριν λίγο με δηλώσεις του Α αντιπροέδρου της Βουλής κ. Α. Μητρόπουλου, ο οποίος δήλωσε:

''Αποτύχαμε, χάσαμε΄΄ και συνέχισε:
΄΄Μεταλλασσόμαστε σ ένα νεοφιλελεύθερο κόμμα, που καλείται να υλοποιήσει το πιο ασφυκτικό, αντικοινωνικό πρόγραμμα. Κινδυνεύουμε να μετατραπούμε σε αριστερή παρωδία και όχι αριστερή παρένθεση.  Δεν πρέπει να πάμε σ΄ένα Grexit γιατί είμαστε ανίκανοι να το διαχειριστούμε και δεν πρέπει να προκαλέσουμε άλλο κακό στον λαό μας΄΄.

Είναι να μην θλίβεται κανείς με τις δημόσιες ομολογίες αυτές ύστερα από τα νταούλια, τα φλάμπουρα και τις γιορτές των τελευταίων 6 μηνών;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...