Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ

Σήμερα θα ανακοινώσει η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ) στην ιστοσελίδα της τα προσωρινά αποτελέσματα για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ 2015 – 2016, με τους γονείς να έχουν δικαίωμα να υποβάλουν ενστάσεις από αύριο έως και την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου.
Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι τη 10η Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.
Μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων θα καταρτιστούν οι οριστικοί πίνακες κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων και των απορριφθεισών ανά περιφέρεια και νομό.
Από τη σύζευξη του οριστικού πίνακα κατάταξης των δυνητικά ωφελουμένων με τον οριστικό πίνακα των υπαγχθεισών δομών και με τη βοήθεια μηχανογραφικού συστήματος θα προκύψουν οι πίνακες τοποθέτησης των τέκνων των ωφελουμένων ανά θέση φιλοξενίας στις δομές ανά περιφέρεια και νομό.
Οι συγκεκριμένοι πίνακες θα αναγράφουν τον κωδικό της μητέρας και του παιδιού όσο και τα στοιχεία της αντίστοιχης δομής (επωνυμία, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας).
Φέτος οι αιτούντες θα μπορούν να δουν το αποτέλεσμα της αίτησής τους από την ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ, αλλά για πρώτη φορά η εφαρμογή θα απαιτεί την εισαγωγή ΑΦΜ και ΑΜΚΑ.
Οι οριστικοί πίνακες (για ωφελούμενες και επιλαχούσες μητέρες) θα γίνει στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ την προσεχή Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά την ανάρτηση των οριστικών αποτελεσμάτων μέσω ΕΣΠΑ θα ανακοινώσουν οι δήμοι τα ονόματα των παιδιών που θα συμμετέχουν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.
Ήδη ο Δήμος Βύρωνα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει ότι λόγω καθυστέρησης έκδοσης των τελικών πινάκων ωφελουμένων του ΕΣΠΑ, οι τελικοί πίνακες για τις εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς θα ανακοινωθούν έως τις 20 Σεπτεμβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...