Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!!!

Όταν βλέπεις ΄΄συνωστισμό΄΄ ή σε μαθηματική γλώσσα ΄΄συσσώρευση΄΄ τότε να κρατάς μικρό καλάθι, να φυλάγεσαι ή και να απομακρύνεσαι ακόμη!!

Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην Νέα Δημοκρατία. Εξ αιτίας των εξελίξεων αυτών δημοσιεύονται σε συνέχειες άρθρα - μελέτη με την ιστορία της ΝΔ από την γέννησή της έως σήμερα.

Είναι φοβερό να εκδηλώνουν ενδιαφέρον για την αρχηγία του κόμματος της ΝΔ ακόμη και τα ΄΄τσικώ΄΄ ή και οι ΄΄τίποτα΄΄!!!!

Σήμερα διαβάσαμε ότι ο κ. Πατούλης έχει συγκεντρώσει τις απαιτούμενες υπογραφές για να είναι υποψήφιος για την αρχηγία της ΝΔ.
΄΄Κουτσοί - στραβοί στον Άγ.  Παντελεήμονα΄΄. 
Που πάτε ρε παλικάρια; Ρωτήσατε τον εαυτό σας να συμμετέχετε και σας είπε ο εαυτός σας να κατεβάσετε υποψηφιότητα; 
Δεν είμαστε καλά!! Ψέματα σας είπε ο εαυτός σας. Σίγουρα σας λέω.

Κι άλλες υποψηφιότητες που εμφανίζονται είναι πρόκληση ακόμη και να εκδηλώνουν απλό ενδιαφέρον. 

Διαπιστώνω ότι δεν υπάρχει αυτογνωσία, δεν υπάρχει μέτρο,  δεν υπάρχει σεβασμός απέναντι στην ιστορία. 
Μουσαφίρηδες στην ΝΔ διεκδικούν τον πρώτο ρόλο. Εκεί έφτασε η ΝΔ, οι παλαιοί της εχθροί να είναι διεκδικητές της αρχηγίας της!!!  Οϊμέ!!!!!
Βαρύτερη η ευθύνη σ΄αυτούς που παίζουν τον ρόλο του ΄΄λαγού΄΄!! Οι σκοπιμότητες αυτού του είδους υποβαθμίζουν και υποτιμούν την ίδια την αξία της αναμέτρησης.
Η ΝΔ δεν είχε ποτέ στην φαρέτρα της εργαλεία τέτοιου είδους και όταν βλέπουμε ότι χρησιμοποιούνται δείχνει ότι η ΝΔ άλλαξε, έφυγαν κάποιοι και ήλθαν άλλοι που μάλλον δεν ανήκαν ποτέ στο κόμμα αυτό. ΄΄Μουσαφίρηδες΄΄ να γίνουν αφεντικά!!!

Να τιμωρηθούν άπαντες  αυτοί που εξέφρασαν και μόνο την επιθυμία να είναι υποψήφιοι αρχηγοί. Να τιμωρηθούν με καταψήφισή τους σε όποια επόμενη ψηφοφορία κι αν συμμετέχουν όλοι αυτοί, σε οποιεσδήποτε εκλογές όποτε κι αν γίνουν.
Η τιμωρία έχει ουσία. Οι κύριοι και οι κυρίες αυτοί εκθέτουν το κόμμα που υποτίθεται υπηρετούν κατά την επιθυμία του Ελληνικού λαού. Εκθέτουν τον εαυτό τους και δηλώνουν οτι είναι εγωπαθείς, επιφανειακοί, άσχετοι, συγκυριακοί, ευκαιριακοί, πανούργοι ιντριγκαδόροι με αμετροέπεια και χαμηλό επίπεδο.
Αυτοί θα φέρουν την ΝΔ στο 4%. Αυτοί την έφεραν στο 20-27% σήμερα από το 45-48%

Την πρόταση τιμωρίας θα την επαναλαμβάνουμε συνεχώς να γίνει κτήμα όλων αυτών που ψηφίζουν την ΝΔ και ψήφιζαν αυτούς τους κυρίους ή τις κυρίες.

Την άθλια κατάσταση περιέγραψε ο Ν. Κακλαμάνης χθες απειλώντας να δώσει ονόματα στη δημοσιότητα (και καλά θα κάνει) καταγγέλλοντας την συμμετοχή επιχειρηματιών στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ. Πίσω, είπε, από κάποιες υποψηφιότητες  κινούνται επιχειρηματίες (λαμόγια προφανώς).

Ντροπή σας, κύριοι. Να πάτε σπίτια σας και να αφήσετε άλλους αγνούς και αν μη τι άλλο σοβαρούς και έντιμους να διαχειριστούν τα δημόσια πράγματα.
 Είστε ανεύθυνοι και τοχοδιώκτες. 

Να αντιδράσουν και να φανερώσουν τις σκοπιμότητες και τις αθλιότητες όσοι ξέρουν το παρασκήνιο. Θα προσφέρουν στην πατρίδα έτσι και στην κοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...