Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Ο ΠΑΠΑΜΙΜΙΚΟΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΕΝΤΟΣ ΤΥΠΟΛΑΤΡΕΙΑΣ

Ποιον εξυπηρετεί τελικά η πρώτη απόφαση της ΚΕΦΕ της Νέας Δημοκρατίας; Ποιος κρύβεται πίσω από την αντιδημοκρατική και υπερβολικά τυπολατρική απόφαση του κομματικού οργάνου; 
Τι μεσολάβησε ώστε να κάνει δεκτή την ένσταση του Σ. Γεωργιάδη; Τι άλλαξε από χθες;

Παρ΄όλο που το όργανο είχε με το μέρος του το γράμμα του καταστατικού δεν είχε όμως την δημοκρατική ευαισθησία και στα πέντε λεπτά παράβασης του άρθρου του καταστατικού εξάντλησε την αυστηρότητά του.
Σε άλλες περιπτώσεις που δεν είναι ώρα να αναφέρουμε όχι μόνο δεν εξάντλησε αλλά προκλητικά αποφάσισε με άλλα κίνητρα.

Αλλά τι μεσολάβησε να  κάνει δεκτή την ένσταση του κ. Γεωργιάδη ώστε να την κάνει δεκτή; 
Αν κατάλαβε την υπερβολή καλά έκανε και οφείλει να ζητήσει και συγγνώμη, οφείλει να το ομολογήσει δημόσια. Άλλως θα βαρύνεται πάντα με την έλλειψη δημοκρατικότητας.

Αν όμως υπήρχε σκοπιμότητα και πάλι οφείλει να το καταθέσει και να ξεσκεπάσει το παρασκήνιο της υπόθεσης. Είμαι βέβαιος ότι υπάρχει παρασκήνιο και εκτιμούμε με στοιχεία τα πρόσωπα που υπήρξαν πίσω από την υπόθεση Γεωργιάδη, γενικώς.

Η ΚΕΦΕ και ο κ Παπαμιμίκος οφείλει να αποκαταστήσει την ανωμαλία που δημιούργησε με τις δυο αποφασίσεις του οργάνου άλλως υπάρχει και η παραίτηση καταδεικνύοντας την υψηλού επιπέδου δημοκρατικής ευαισθησίας που υποτίθεται ότι διακατέχεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Ενάτη Συμφωνία του Μπετόβεν γίνεται 200 ετών!

Στις 7 Μαΐου 1824, στη Βιέννη, έλαβε χώρα ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στην παγκόσμια ιστορία της μουσικής: Η πρώτη παρουσίαση της Ενάτ...