Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Με εξαιρετικά μεγάλη έκπληξη έφθασε σε μας ηλεκτρονική πρόσκληση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας από την δημοτική αρχή της πόλης μας.

Η έκπληξη συνίσταται στο εξής αδιαμφισβήτητο γεγονός.
Ύστερα από δυο, πλέον, χρόνια ο κ. Δήμαρχος θυμήθηκε ότι υπάρχει ένα ΄΄μικρό΄΄ ίσως και ασήμαντο μέσο ενημέρωσης (για εκείνον), ένα μέσο ενημέρωσης με μακρότατο βίο στον διαδικτυακό χώρο και όχι μόνο και μας ΄΄τίμησε΄΄ με την πρόσκλησή του να παραστούμε στην κοπή της πίτας του...΄΄Δήμου΄΄ (!!!!)

Η μνήμη του κ. Δημάρχου μάλλον είναι κοντή. Ίσως και να θέλει να είναι κοντή. 
Τι έκανε, όμως, τον κ. Δήμαρχο να μας καλέσει τώρα όταν πέρασαν δυο ολόκληρα χρόνια;
Στο διάστημα αυτό έχουμε αδιάσειστα στοιχεία που τον φέρουν να έχει στενή επαφή με άλλα τοπικά μέσα ενημέρωσης (και καλά κάνει ασφαλώς);

Μήπως βλέπει κάτι που δεν βλέπουμε εμείς αλλά είμαστε σε θέση να εκτιμήσουμε;

Εμείς διατηρούμε την ύπαρξή μας στον χώρο του διαδικτύου προσπαθώντας να φέρνουμε ενδιαφέροντα θέματα στους αναγνώστες μας, να τους δίνουμε την άλλη πλευρά της εξουσίας ή ακόμη την άλλη πλευρά της ενημέρωσης που αγγίζει την ουσία του αναζητήσεων του πολίτη, τον προβληματισμό του για την αληθινή ποιότητα της εξουσίας, της διαχείρισης και των ΄΄προγραμματικών΄΄ δηλώσεών.

Είμαστε εδώ όχι να αναπαράγουμε τις στοχευμένες, υποκριτικές και σκόπιμες ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής με σκοπό την διατήρηση μιας ανερμάτιστης και αναχρονιστικής πολιτικής.

Κε Δήμαρχε

Μετά πολλών ευχαριστιών για την πρόσκλησή σας ενημερώνουμε, δημοσίως, όπως το κάναμε πάντα, ηλεκτρονικά κι εμείς, ότι δεν θα παραστούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας σας όχι γιατί δεν τιμούμε το έθιμο αλλά γιατί αυτό το έθιμο το χρησιμοποιείτε ως μέσο της προσωπικής σας προβολής και μόνο. Δεν θα γίνουμε τα εργαλεία σας για να προβληθείτε στους δημότες ως ένας ισχυρός πόλος αυτοδιοικητικής παρουσίας.
Σας τιμήσαμε στην έναρξη της θητείας, στην ΄΄επίσημη΄΄ ανάληψη των καθηκόντων σας.
Αυτή αρκούσε να κατανοήσουμε την πραγματικότητα την οποία επιβεβαιώσατε στα δυο αυτά χρόνια της θητείας σας.

Καλή επιτυχία

Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ  ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...