Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;


Δηλώσεις φωστήρων πριν λίγο:
ΣΩΪΜΠΛΕ: ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ!!
ΜΟΣΧΟΒΙΣΙ: ΨΗΦΊΣΤΕ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ!!!
ΝΤΑΪΖΕΛΜΠΛΟΥΜ: ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΕΚΤΡΟΧΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΕΞΙΣΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ:
 Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΚΕΦΑΛΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝΤΡΑΠΕΖΩΝ ΈΧΑΣΕ ΠΕΡΙ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ. ΤΟ 70% ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ!!!  ΕΞΑΝΕΜΙΣΤΗΚΕ!!!  ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΞΑΝΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΕΦΑΛΑΙΟΠΟΙΗΣΕΙΣ!! ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΙΣΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ 1-1-2016!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ; 

 ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΚΟΜΗ: STANΤARD & POORS :  ΔΥΣΚΟΛΗ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΤΟ 2016!!  ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

 Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ. ΟΣΟ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ ΤΟΣΟ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΑΦΗΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. 

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Σ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, Η ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΥΨΗ, ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΑΝ, ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΧΕΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ, ΟΙ ΓΡΑΒΑΤΕΣ ΠΑΡΚΑΡΙΣΑΝ, ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΤΙΣ ΕΔΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ΠΑΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΗΚΑΝ, ΣΙΣΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕΤΑΤΟΠΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΧΕΡΙΑ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΘΑΛΑΣΣΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΒΡΟΧΗ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!!!
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ!!
ΕΔΩ ΜΕΝΟΥΝ Η ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΦΡΑΣΣΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ, ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ  ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!!! ΠΟΣΟΣ ΑΛΛΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ;

ΚΑΙ ΕΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΑΞΙΟΘΑΥΜΑΣΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ Ο κ ΤΣΙΠΡΑΣ .....
......................................... ΧΤΕΝΙΖΟΝΤΑΙ!!!!!!

ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;

 ΩΣΤΟΣΟ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΡΩΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΟΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΡΘΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΤΑ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΙ......

ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΣΤΕΙΛΤΕ ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ.....