Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2009

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Σε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο προχωρεί ο Δήμαρχος με μοναδικό θέμα τα θέματα που προέκυψαν από την διαπίστωση οτι η νέα δημοτική επιχείρηση δεν έχει ΑΦΜ και δεν έγιναν οι προβλεπόμενες διαδικασίες της λύσης της παλαιάς δημοτικής επιχείρησης.
Ο κ. Δήμαρχος έχει καταναλώσει άπειρες ώρες, υποτίθεται δουέιάς, άνευ ουσίας. Μια υπόθεση απλών διαδικασιών κατέληξε να είναι γάγγραινα για τον τόπο. Δημότες, εργαζόμενοι βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με τα πεπραγμένα. Η διοίκηση απαξιώνει καθημερινά τους θεσμούς, υποτιμά τις αξίες, δίνει κακή εικόνα για το Δήμο.
Ο κ. Δήμαρχος ας γίνει καλύτερος, ας δει πιο βαθειά και σοβαρά τα θέματα. Η διοίκηση δεν είναι δημόσιες σχέσεις, είναι παραγωγή έργου. Είναι προσέγγιση των προβλημάτων, είναι να στήσουμε τ' αυτιά και τα μάτια μας στις ανάγκες του δημότη. Σταματήστε να ασχολέιστε αν κάποιος υποτίθεται οτι αντιπολιτεύεται τη διοίκηση. Δεν είναι έτσι. Η εικόνα που βγάζει η διοίκηση δεν είναι μιας σοβαρής ομάδας ανθρώπων, που φροντίζουν την πόλη και τα συμφέροντα του δημότη!
Σε κάθε καταγραφή κάποιων αρνητικών ενεργειών καταφεύγει σε μια συκοφαντική αντίδραση χωρίς να διορθώνει τα κακώς κείμενα. Φταίει αυτός που τα δημοσιοποιεί και όχι αυτός που τα κάνει. Ποτέ δεν διαψεύστηκαν δημοσιεύσεις γεγονότων. Αυτό που είδαμε είναι μια διαρροή κάποιων αστήριχτων, ψευδών σεναρίων με σκοπό να κουκουλωθεί το κάθε γεγονός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...