Τρίτη 28 Απριλίου 2009

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΟΙ 45 ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ
Η ιστοσελίδα www.vrilissia.eu δημοσίευσε ότι οι 45 εργαζόμενοι που μεταφέρθηκαν στο Δήμο από την παλαιά Δημοτική Επιχείρηση, είναι έτοιμοι να κατεβούν σε κινητοποιήσεις, διότι παραμένουν απλήρωτοι για τρεις ολόκληρους μήνες, εάν δεν τους καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα τους των τριών αυτών μηνών (Φεβρουαρίου, Μαρτίου, Απριλίου 2009) που τους οφείλει ο Δήμος.
Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι θα κατεβούν στο δρόμο και θα διεκδικήσουν αγωνιστικά τις οφειλόμενες αποδοχές τους καθώς η υπομονή τους έχει φτάσει πλέον στο απροχώρητο.
Οι εργαζόμενοι αναμένεται να προβούν στην κινητοποίησή τους είτε την ερχόμενη Πέμπτη 30 Απριλίου είτε μετά την Πρωτομαγιά την άλλη εβδομάδα.
Επισημαίνεται ότι ο Δήμος παρά τις συνεχείς υποσχέσεις του, δυστυχώς δεν προβαίνει σε καμία καταβολή μέχρι και σήμερα.
Τα συνεχή λάθη της διοίκησης, οι άστοχοι χειρισμοί της αλλά και η γενικότερη πολιτική της ήταν οι αιτίες που οδήγησαν στη σημερινή κατάσταση, δηλαδή στην αδυναμία του Δήμου να πληρώσει τα δεδουλευμένα, η οποία ασφαλώς έχει στήσει την δημοτική αρχή "με την πλάτη στον τοίχο".
Και έχουμε αυτήν την εξέλιξη παρά το γεγονός ότι η διοίκηση έχει προσφύγει σε πολλούς δανεισμούς για την εξυπηρέτηση των τρεχουσών υποχρεώσεων του Δήμου.
Χωρίς αμφιβολία ο Δήμαρχος βρίσκεται σε δεινή θέση.
Το θέμα έχει πολύ μεγάλη σοβαρότητα, αναμένονται εξελίξεις και θα επανέλθουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...