Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο της 14 Σεπτεμβρίου 2009 μεταξύ των άλλων συνέβη και το εξής, άγνωστο στα ευρύ κοινό!!!
Σε σχετική ερώτηση του κ. Τσούτσια για τις συνεδριάσεις του Πνευματικού Κέντρου, ποιοι συμμετέχουν και ποιοι ψηφίζουν απεδείχθη ότι σε συνεδρίαση εμφανίστηκαν τακτικό και αναπληρωματικό μέλος να παρευρίσκονται και μάλιστα να ψηφίζουν και οι δύο. Με τις ψήφους αυτές επήλθε οριακά η απαιτούμενη απαρτία του οργάνου και βέβαια με την ψήφο του αναπληρωματικού μέλους ψηφίστηκαν οι αποφάσεις του διοικητικού συμβουλίου. Πρόκειται για τον κ. Σωτήρη Σιώκο, ο οποίος εκπροσωπούσε την δημοτική παράταξη του Συνασπισμού στην δημοτική παράταξη του κ. Λώλα. ύστερα όμως από κάποιες διεργασίες ο κ. Σιώκος χαρακτηρίστηκε αναπληρωματικό μέλος της παράταξης με τακτικό μέλος τον κ. Κώστα Πολίτη. Στη συνεδρίαση αυτή, λοιπόν. παρευρίσκοντο και οι δύο εκπροσοπώντας την ίδια παράταξη. Έτσι προέκυψε και η ερώτηση του κ. Τσούτσια. Η διαδικασία θεωρείται άκυρη σύμφωνα με τον κώδικα δήμων και κοινοτήτων και όχι μόνον και βέβαια ακυρώνονται και οι αποφάσεις του οργάνου. Αντ' αυτού, λοιπόν και στην ερώτηση του κ. Τσούτσια, πώς είναι δυνατόν αυτό η απάντηση που εδόθη ήταν η ακόλουθη  από την πλευρά του κ. Μακρή, προέδρου του οργάνου.
' Ο κ. Σιώκος, κ. Τσούτσια, είναι αναπληρωματικό μέλος της δικής μας παράταξης'.
Το θέμα εκεί έληξε αφού απεδείχθη ότι υπήρξε σιωπηλή συμφωνία μεταξύ του κ. Σιώκου και του κ. Μακρή ή οποιουδήποτε άλλου, ο κ. Σιώκος να εκπροσωπεί την δημοτική παράταξη του κ. Δημάρχου!!!
Πρόκειται επομένως για μια ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ. Ο κ. Σιώκος βρίσκεται στην δημοτική παράταξη του κ. δημάρχου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...