Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2009

Η κ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΠΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ




Στη τελευταία ομιλία της η κ. Μπακογιάννη φάνηκε να αλλάζει τακτική. Μπροστά στο γεγονός οτι χάνει έδαφος από τον κ. Σαμαρά, αυτόπου επέλεξε, ως αντίδραση, είναι να πάψει να αναφέρει, κτ' αρχήν την συνύπαρξή της με Καραμανλή θεωρώντας ότι αυτό δεν την ευνοεί αφού δέχεται κριτικές απ' όλους και την θεωρούν σημαντικό μέρος της απώλειας των εκλογών. Έτσι διάλεξε να επιτεθεί εναντίον και των δύο, Σαμαρά και Αβραμόπουλο, τονίζοντας τις διαφορετικές θέσεις των δύο ανδρών. Η σφοδρή επίθεση, όμως αυτή, δημιουργεί στην ίδια νέο πρόβλημα. Παρ' όλο που αναφέρει ΄τοι την επομένη θα είναι παρούσα στο κόμμα και θα συνεχίσει στηρίζοντας το νέο πρόεδρο όποιος κι αν είναι αναρωτιέται κανείς πώς θα μπορέσει να συνυπάρξει με τον κ. Σαμαρά όταν θα έχει προκαλέσει προεκλογικά τη δημιουργία οξύτατου κλίματος και αφήνοντας να διαφανεί ότι υπάρχουν τεράστιες πολιτικές διαφορές μεταξύ τους.
Για την κ. Μπακογιάννη τα πράγματα βαίνουν προς το χειρότερο κι αυτό δημιουργήθηκε από δύο λόγους. Πρώτον, η έλλειψη πολιτικών θέσεων στο συνέδριο και δεύτερο η άστοχη παρέμβασή της τη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου.Και τα δύο αυτά γεγονότα και σοβαρά είναι και κοστίζουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...