Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ 2

ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ


2009-12-08 15:43
Επιτέλους!!! Κάτι άρχισε να κινείται!! Είναι απορίας άξιο βέβαια γιατί μέχρι τώρα με εξαίρεση τη "Δράση για Μιά Άλλη Πόλη", οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις δεν φαίνεται να ασχολούνται με το θέμα του "Καποδίστρια 2". Σε 10 μήνες είναι οι δημοτικές εκλογές, δεν ενδιαφέρονται να δουν τι θα γίνει τελικά; Θα έχουμε υποψήφιο δήμαρχο απο τα Βριλήσσια ή θα ψηφίσουμε του Χαλανδρίου, της Αγίας Παρασκευής ή του Αμαρουσίου; (ανάλογα με ποιό δήμο θα συννενωθούμε)
 
Γιατί να μην πιέσουμε να είμαστε εμείς ο μητροπολιτικός; Θα δεχθούμε τις όποιες αποφάσεις έτσι αγόγγυστα, οι οποίες πιθανόν και να καταστρέψουν τη πόλη μας;
 
Αν δείτε τα αποτελέσματα του "Καποδίστρια 1" τότε θα καταλάβετε τι μας περιμένει και πόσο θα υποβαθμιστεί ο δήμος μας.
 
Εμείς απο εδώ κάναμε τη πρότασή μας, να πιέσουμε ώστε να είμαστε ο μητροπολιτικός δήμος και να ενωθούμε με τη Νέα Πεντέλη, τη Παλαιά Πεντέλη και τα Μελίσσια.
 
Καλούμε για άλλη μία φορά τα ηλεκτρονικά μέσα της πόλης μας σε κοινό αγώνα.
 
Σας παραθέτουμε τη πρόταση της Κίνησης Πολιτών Βριλησσίων "Δράση για Μία Άλλη Πόλη" προς το δημοτικο συμβούλιο για να συζητηθεί το θέμα του "Καποδίστρια 2" και τη πρόταση (με την οποία συμφωνούμε απόλυτα) για δημοψήφισμα απο τους κατοίκους των Βριλησσίων.

Η «Δράση» ζητά να συζητηθεί ο «Καποδίστριας ΙΙ» στο δημοτικό συμβούλιο.

Πρόταση για τοπικό δημοψήφισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...