Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2010

Δ. Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ

Χωρίς προηγούμενο η προσέλευση στην εκδήλωση για τους χορηγούς της αναδάσωσης



Ήταν όλοι εκεί!


Σε μια μεγαλειώδη βραδιά τίμησε τους χορηγούς της περσινής αναδάσωσης του Πεντελικού ο Δήμος της Νέας Πεντέλης, την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Πλακεντία». Η προσέλευση του κόσμου, επισήμων, εθελοντών, δημοτών και φίλων ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η αίθουσα δεν μας χωρούσε, ενώ το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί!


Το «παρόν» στην βράβευση των χορηγών έδωσαν ο πρώην πρόεδρος της Βουλής και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Απόστολος Κακλαμάνης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Άννα Νταλάρα, ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Στυλιανός Στεφανίδης, ο Διοικητής της Περιφερειακής Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής Υποστράτηγος Παναγιώτης Βελής, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχος Αναστάσιος Βλάχος, η Αντιδήμαρχος Πεντέλης Ελευθερία Αλαμάρα, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης Βλάσης Σιώμος, ο Αντιδήμαρχος Μελισσίων Γιώργος Τουγουντζόγλου, ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων Φώτης Χρυσικός, οι Αντιδήμαρχοι Βριλησσίων Γιώργος Δεσποτίδης και Ζωή Κουβαρά, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Μελισσίων Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου και πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι όμορων Δήμων. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν επίσης ο πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης κ. Ιερόθεος Καμίτσης και ο πρωτοπρεσβύτερος κ. Ιωάννης Σαββάκης, εκπρόσωποι φορέων, δημοτικών επιχειρήσεων και συλλόγων της ευρύτερης περιοχής, καθώς και εκπρόσωποι εθελοντικών ομάδων του Βύρωνα, της Καισαριανής, της Ηλιούπολης και του Υμηττού.


Από το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Πεντέλης στην εκδήλωση ήταν ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Γιώργος Μουαμελετζής, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κοσοβίτσα, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Πολιτικής Προστασίας Αντώνης Φειδοπιάστης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Σαφλιάνης, η Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος του ΚΑΠΗ Ελένη Κωνσταντοπούλου, η αναπληρώτρια εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Άννε Δούρου και ο Δημοτικός Σύμβουλος Μάρκος Δρόσος.


Οι χορηγοί οι οποίοι τιμήθηκαν για την προσφορά τους ήταν η εταιρία «CCC», η εταιρία «ΜΕΤΡΟ Α.Ε.», η ΜΚΟ «Ελλάδα Καθαρή» και η εφημερίδα «ΑΜΑΡΥΣΙΑ». Επίσης, βραβεύτηκε και ο αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Στυλιανός Στεφανίδης. Τις βραβεύσεις πραγματοποίησαν οι βουλευτές Απόστολος Κακλαμάνης και Άννα Νταλάρα, ο Αντιδήμαρχος Νέας Πεντέλης Γιώργος Μουαμελετζής, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νέας Πεντέλης Γιάννης Σαφλιάνης και ο Διοικητής των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Υποστράτηγος Παναγιώτης Βελής.


Στην έναρξη της εκδήλωσης, ο Αντιδήμαρχος Αντώνης Φειδοπιάστης έκανε τον απολογισμό της δράσης της Δημοτικής Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Νέας Πεντέλης, τονίζοντας ότι και φέτος η Ομάδα είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τόσο τον χιονιά όσο και όσους επιβουλεύονται το περιβάλλον του Πεντελικού. Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Μουαμελετζής μετέφερε τον θερμό χαιρετισμό και το ευχαριστήριο του Δημάρχου Κωνσταντίνου Κοσοβίτσα προς τους χορηγούς και τους παρευρισκόμενους.


Αμέσως μετά τις βραβεύσεις, το κέφι άναψε και το λαϊκό γλέντι κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...