Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου 26/2



Νωρίτερα από κάθε χρονιά ξεκινά φέτος ο καθαρισμός των δέντρων στον Δήμο της Νέας Πεντέλης. Μετά την περσινή πολύ καλή εμπειρία, το Δημοτικό Συμβούλιο της 26ης Φεβρουαρίου αποφάσισε την ανάθεση καθαρισμού των πεύκων στην ΚΕΑΚΝΕΠ, έτσι ώστε το έργο να ξεκινήσει με γοργούς ρυθμούς και χαμηλό κόστος.


Όπως έδειξε η μέχρις σήμερα εμπειρία, τα απαλλαγμένα από ξερά κλαδιά δέντρα αποτελούν ένα από τα αποτελεσματικότερα μέτωπα ενάντια στην φωτιά, ενώ συμβάλλουν και στον καλλωπισμό της πόλης μας. Η βαμβακίαση είναι μία ασθένεια των πεύκων, που αντιμετωπίζεται, αν προληφθεί εγκαίρως.


Παράλληλα, στην προχθεσινή συνεδρίαση αποφασίστηκε η έκτακτη επιχορήγηση της σχολικής επιτροπής Νηπιαγωγείου Δημοτικού από τον Δήμο. Η χρηματοδότηση αφορά σε λειτουργικές δαπάνες, καθώς και στην αποπεράτωση της ανακαίνισης της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων του Δημοτικού, ώστε να γίνει μια σύγχρονη αίθουσα εκδηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...