Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ;

Πλήρης εκμετάλλευση στη χειρότερή της μορφή η διαχείριση της εξουσίας απο τη σημερινή διοίκση του δήμου. Ακούσαμε και καλείται η διοίκηση να απαντήσει αν έχει αναοινώσει ότι ο δήμος παρεμβάλλεται στην εύρεση εργασίας σε δημότες. Μας αναφέρθηκε μάλιστα ότι έχει οριστεί και συγκεκριμένος αντιδήμαρχος που έχει αναλάβει την διευκόλυνση των δημοτών που ζητούν εργασία να εξυπηρετήσει όχι μόνο για τις ανάγκες του δήμου αλλά και προς τον ιδιωτικό τομέα.
Εμμέσως πλην σαφώς υπόσχεται την εύρεση εργασίας στους δημότες εκμεταλλευόμενοι αφ' ενός την ανάγκη των δημοτών ελπίζοντας απο την άλλη στην είσπραξη ψήφων για τις ερχόμενες εκλογές.
Η διοίκηση του δήμου προσπαθεί να κερδίσει ψήφους μέσα απο ρουσφέτια ενώ γνωρίζει πολύ καλά ότι και προκλητικό είναι και δημιουργεί ομήρους διαχειριζόμενοι την ανάγκη των ανθρώπων.
Μας το ανέφεραν κυρίως ως παράπονο και όχι ως καταγγελία. Εμείς το δημοσιεύουμε να δείξουμε δύο πράγματα.
Πρώτον, η διοίκηση του δήμου καμιά σχέση δεν έχει με τον ιδιωτικό τομέα αλλά ούτε και με τον δημόσιο αφού όλες οι προσλήψεις περνούν από το ΑΣΕΠ.
Δεύτερον, η συμπεριφορά αυτή και η διαχείριση της εξουσίας αποδεικνύει ότι η σημερινή διοίκση δεν έπεισε τους δημότες για την ποιότητα και την ποσότητα του έργου στην τετραετία και προσπαθεί να κερδίσει χαμένη αξιοπιστία με άλλες μεθόδους που θυμίζουν προηγούμενες δεκαετίες αλλά το κυριότερο εκμεταλλέυεται την θέση που κατέχει σήμερα.
Καλείτα ακόμη μια φορά η διοίκηση του δήμου να διαψεύσει τα ανωτέρω που προήλθαν από δημότες που ανέφεραν μάλιστα και όνομα αντιδημάρχου που έχει αναλάβει την υπόθεση αυτή. (αποτανθείτε ....κλπ, κλπ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...