Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΜΠΟΥΚΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ

Η κυβέρνηση θεωρείται ηθικός αυτουργός στη δημιουργία σεναρίων σε όλες τις δράσεις της. Η καθυστέρηση και η σκόπιμη πολυσυζήτηση σε όλα τα τόσο σοβαρά θέματα της χώρας ενεργοποιεί το μηχανισμό δημιουργίας σεναρίων. Για παράδειγμα η υπόθεση, ''Καλλικράτης''.
Πόσα σενάρια δεν έχουν δημοσιοποιήσει τα ΜΜΕ! Πόσα άλλα δεν έχουν ''διαρρεύσει'' προφορικά!!
Πολλοί είναι αυτοί που θεωρούν ότι πίσω απ' όλα αυτά είναι η ίδια η κυβέρνηση. Τα προκαλεί για να μετρήσει αντιδράσεις για να τα μαζέψει ή να τα τροποιήσει. Αυτό σήμερα θεωρείται πολιτική!!!
Το Εθνος δημοσίευσε το νέο σενάριο χωροταξίας με τον ''Καλλικράτη''.
Σκοπιμότητα και μόνον. Αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης απο την ουσία του ίδιου του ''Καλλικράτη'', της μεγάλης αυτής μεταρρύθμισης.
Ωθεί την κοινή γνώμη να συζητήσει όχι την ουσία της μεταρρύθμισης αλλά μόνο το χωροταξικό. Γιατί; Διότι απλά έχει πιάει τον ρυθμό των ενδιαφερομένων. Οι υποψήφιοι όποιας μορφής κι αν είναι στρέφουν το ενδιαφέρον τους στα δημόσια πράγματα, στην ενασχόλησή τους με τα κοινά μόνο και μόνο για να τα ''κονομίσουν''. Η συζήτηση για τη μεταρρύθμιση αν στραφεί στην ουσία θα διώξει όλους τους υπάρχοντες ασχολούμενους με την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Η κυβέρνηση θέλει να μην αλλάξει καμιά κατάσταση. Θέλέι να παραμείνει το ίδιο ενδιαφέρον από τους ίδιους ανθρώπους.
Ας τους φάει, λοιπόν, η κυβέρνηση. Ας ακολουθήσει λοιπόν, την ίδια τακτική με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. Μόνο να το καταλάβουν οι Έλληνες τα στημένα παιχνίδια. Κι ας είναι στο μυαλό τους λίγο μήπως χρειαστεί να κάνουμε καμιά επανάσταση γιατί μόνο μ' αυτό θα σωθούμε. Να στείλουμε κάποιους, τουλάχιστον, όχι απλά στη φυλακή αλλά στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...