Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ

Την Παρασκευή 9 Απριλίου 2010 παραιτήθηκαν δύο μέλη του διοικητικού συμβουλίου της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Βριλησσίων. Ο πρώτος είναι ο ίδιος ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου κ. Φαράκλας Κωνσταντίνος και το άλλο μέλος η κ. Βίκη Παπαδήμα.
Στις επιστολές παραίτησης αναφέρουν ότι η παραίτησή τους αφορά ''προσωπικούς λόγους''.
Οι παραιτήσεις αυτές εμφανίστηκαν όλως ξαφνικά σε μια πολύ κρίσιμη περίοδο που διέρχεται η ΝΔ απο την άποψη ότι βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη η διαδικασία του τακτικού συνεδρίου και οι διαδικασία ανάδειξης νέων διοικητικών συμβουλίων στις τοπικές οργανώσεις και στις νομαρχιακές για την εκλογή των νέων οργάνων του κόμματος.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι παραιτήθηκαν δύο μέλη ο ένας εκ των οποίων είναι ο πρόεδρος για τον οποίο ακούγονταν καλά λόγια μέχρι πρότινος. Τι έγινε τελικά το τελεταίο διάστημα ώστε δύο μέλη σ' αυτή την περίοδο να οδηγηθούν σε παραίτηση και μάλιστα οι πληροφορίες μας λένε ότι είναι αποφασισμένοι να μην επιστρέψουν ποτέ και ακόμη ότι δεν το διαπραγματεύονται.
Πληροφορίες, επίσης, αναφέρουν ότι οι παραιτήσεις συνδεόνται με κάποια μέλη του διοικητικού συμβουλίου και τα οποία παρ' όλο που δεν έχουν κύριο λόγο στο συμβούλιο θέλουν να παίξουν κυρίαρχο ρόλο όχι τόσο στη πρόοδο του κόμματος αλλά για δικούς τους λόγους. Τα άτομα αυτά, των οποίων τα ονόματα έχουμε αλλά δεν έχουμε διασταυρώσει τις πληροφορίες, έχουν άμεση σχέση με τη διοίκηση του δήμου.
Το γεγονός αυτό αν τελικά είναι όπως τα λένε οι πληροφορίες μας είναι σοβαρότατο. Μας δίνει την εντύπωση ότι εν όψη των ερχόμενων εκλογών στη τοπική αυτοδιοίκηση μια ''ομάδα΄'' γνωστών αγνώστων προσπαθεί να πάρει θέση στο εκλογικό σώμα με ύπουλο και πονηρό τρόπο χρησιμοποιώντας κάθε μέσο. Το ''έργο'' αυτό το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν. Τα άτομα αυτά λειτουργούν με μέθοδο και σύστημα εκθέτοντας το κόμμα της ΝΔ κια ασφαλώς την ίδια την διοίκηση του δήμου. Κινούνται με γνώμωνα το ατομικό τους συμφέρον και δεν ενδιαφέρονται για την πρόδο της παράταξης, την ανανέωσή του, την αλλαγή, την άρθρωση πολιτικού λόγου που να εκφράζει το συμφέρον του δημότη και της παράταξης στην οποία ισχυρίζονται ότι ανήκουν.
Εμείς λέμε ότι ο οποιοσδήποτε υπερασπίζεται μια ιδεολογία και μια παράταξη το πρώτο που οφείλει να κάνει είναι να υπερασπίζεται την ίδια ακριβώς την παράταξη βάζοντας υπεράνω όλων την ίδια την παράταξη και όχι το προσωπικό τους συμφέρον.
Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και θα διερευνηθεί σε βάθος κι επειδή εμείς θα λέμε την αλήθεια θα ξεσκεπάσουμε όλο το παρασκήνιο απ' όπου κι αν προέρχεται. Θέλουμε να συμβάλλουμε στη διαφάνεια και στη καθαρότητα ή ακόμη και στην αυτοκάθαρση των κομμάτων των φορέων τους και ασφαλώς με γνώμωνα το συμφέρον του δημότη.
Θα επανέλθουμε γρήγορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...