Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

OI ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΕΝΤΕΛΗ

Λίγα μόνο τετραγωνικά μέτρα πρόλαβε να κάψει η πρώτη πυρκαγιά για φέτος, που ξέσπασε στο Πεντελικό Όρος και πρόλαβε να σβήσει άμεσα, από τους εθελοντές της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Νέας Πεντέλης.



Πράγματι, αργά το απόγευμα του Σαββάτου 17 Απριλίου σήμανε συναγερμός στον Τομέα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, μιας και εντοπίστηκε φωτιά κοντά στην Σπηλιά του Νταβέλη. Αμέσως βρέθηκαν στην περιοχή 3 οχήματα των εθελοντών της Νέας Πεντέλης, μαζί με τον επικεφαλής αντιδήμαρχο Αντώνη Φειδοπιάστη και η πυρκαγιά έσβησε πριν επεκταθεί. «Επρόκειτο για ένα πολύ δύσκολο περιστατικό, μιας και η φωτιά είχε ξεσπάσει σε μια χαράδρα και οι εθελοντές αναγκάστηκαν να κατέβουν με την βοήθεια σχινιών, αλλά η επέμβασή ήταν τόσο άμεση που αποσοβήθηκαν τα χειρότερα. Φαίνεται ότι η περσινή μεγάλη καταστροφή του Πεντελικού δεν είναι αρκετή για μερικούς…», δήλωσε ο κ. Φειδοπιάστης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...