Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙ Η ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με την ευκαιρία των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ, ο Αντώνης Σαμαράς απέστειλε επιστολή σε όλα τα μέλη του κόμματος και τους καλεί να συμμετέχουν στις εσωκομματικές εκλογές ανάδειξης στελεχών στον κομματικό μηχανισμό.
Μαζί με την επιστολή αυτή διενεμήθηκε και μια σελίδα με ερωτήματα που θέτει η ΝΔ προς τους ψηφοφόρους της εν όψη των εκλογών στην ΤΑ.
Το ερωτηματολόγιο αυτό αποτελεί κατά κάποιο τρόπο μια συγκέντρωση γενικών απόψεων για τα προβλήματα στο δήμο του κάθε μέλους, για τις υποψηφιότητες και για τον Δήμο και για την Περιφέρεια ζητώντας τις προσωπικές απόψεις του κάθε ενός.
Αναφέρεται, επίσης και ζητά την άποψη των δημοτών για τον ''Καλλικράτη'' και αν γνωρίζουν την θέση της ΝΔ για το εν λόγω ν/σ.
Όμως πρέπει να επισημάνουμε το εξής:
Ζητά απο δημότες ονόματα υποψηφίων δημάρχων και περιφερειαρχών όταν δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα υποψηφιότητες ή ακόμη δεν υπάρχουν καθόλου όπως για παράδειγμα στις περιφέρειες. Στην Αθήνα καμιά υποψηφιότητα δεν εμφανίζεται ενώ η ΝΔ αναζητά την γνώμη για ονόματα απο τους δημότες.
Και στις υποψηφιότητες για δημάρχους και πάλι υπάρχει σφάλμα και μάλιστα τραγικό αφού μπορεί να προκαλέσει ψυεδείς εντυπώσεις και να διαστρεβλωθεί το αποτέλεσμα.
Θα προτιμούσαμε να έχει περιοριστεί στον εντοπισμό των προβλημάτων στους δήμους, στον ''Καλλικράτη'' ή ακόμη να ζητηθεί η άποψη των δημοτών για τους δημάρχους που υπηρετούν σήμερα ποιά είναι η άποψή τους. Θα ήταν περισσότερο χρήσιμο και πραγματιστικό.
Ας προσέχουν εκεί στη Ρηγίλης και να σταματήσουν να κάνουν λάθη που πληρώνουν άλλοι χωρίς λόγο!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...