Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΔΗΜΟΣ Ν. ΠΕΝΤΕΛΗΣ: ΝΕΟ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΕΚΤΑΚΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ

Νέο υλικό για την Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών



Χορηγός η CCC


Συνεχίζεται η πολύ καλή συνεργασία του Δήμου Νέας Πεντέλης και της Εθελοντικής Ομάδας Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών του Δήμου με την εταιρεία Consolidated Contractors Company (CCC). Μόλις την προηγούμενη εβδομάδα, η εταιρεία δώρισε στην Δημοτική Εθελοντική Ομάδα ατομικό, σύγχρονο εξοπλισμό πρώτων βοηθειών μεγάλης αξίας, κάτι το οποίο θα αποτελέσει μεγάλη βοήθεια για τους εθελοντές δασοπυροσβέστες της Νέας Πεντέλης. Να υπενθυμίσουμε ότι η Εθελοντική Ομάδα διαθέτει εθελοντές γιατρούς και διασώστες.


Η CCC ήταν ο μεγάλος χορηγός στην περσινή μεγάλη δενδροφύτευση που είχαν πραγματοποιήσει οι Δήμοι Νέας Πεντέλης, Μελισσίων και Κηφισιάς, ενώ φέτος τα στελέχη της βραβεύτηκαν από την Δημοτική Εθελοντική Ομάδα Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών Νέας Πεντέλης για το οικολογικό τους έργο στην περιοχή. Παράλληλα, δεκάδες εργαζόμενοι της CCC με τις οικογένειές τους, φύτεψαν τον Μάρτιου του 2010 πάνω από 1.000 δέντρα στο βουνό. Μάλιστα, αφιέρωσαν αυτή τους την δράση στη μνήμη του ιδρυτή της εταιρείας Hassib Sabbagh.


Το υλικό παρέλαβε ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Νέας Πεντέλης Αντώνης Φειδοπιάστης, ο οποίος θέλησε να ευχαριστήσει και δημόσια, για μία ακόμη φορά, την CCC, για την βοήθεια που προσφέρει στην Πεντέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...