Σάββατο 3 Ιουλίου 2010

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤ' ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ....

Υπάλληλος του Δήμου εξακολουθεί να απειλεί την ηλεκτρονική μας εφημερίδα και τον διαχειριστή της επειδή δημοσιοποιήσαμε τη διένεξη μεταξύ εργαζομένων, δημάρχου και διευθυντών που αρνούνταν να υπογράψουν τις μισθοδοτικές καταστάσεις.
Το θέμα το είχαμε πράγματι δημοσιοποιήσει. Ήταν, όμως, ένα γεγονός. Δεν το δημιουργήσαμε εμείς. Οι εργαζόμενοι το ανέδειξαν, ενημερώνοντας την ιστοσελίδα μας θέλοντας να ανδειχθεί και να δημοσιοποιηθεί αντιδρώντας με αυτό τον τρόπο στην αδικία.
Υπενθυμίζουμε ότι το ζήτημα αυτό δημοσιοποιήθηκε και στην εφημερίδα 'Το Ποντίκι' και μάλιστα το δημοσίευμα ανέφερε ότι ελεγκτές δημόσιας διοίκησης έχουν επιληφθεί όχι μόνο αυτού του θέματος αλλά και πιθανώς και άλλων.
Εμείς θα πούμε ακόμη μια φορά, με υπομονή και κατανόηση. Τι ήθελε ο εν λόγω υπάλληλος, να αποσιωποιηθεί το θέμα και τότε θα είμασταν αρεστοί; Δεν είμαστε εμείς η αιτία της δημιουργίας αδικιών και συντήρησης ενός σάπιου κατεστημένου που αρχίζει να σπάει τώρα απο το εσωτερικό του! 
Θα θέλαμε ακόμη μια φορά να εφιστήσουμε την προσοχή σε όλους αυτούς που θα ήθελαν να λασπώσουν ακόμη μια φορά και να συκοφαντήσουν και κυρίως στον εν λόγω κύριο. 
Έχει ληφθεί απόφαση, η επόμενη κίνηση θα είναι μήνυση κατά συγκεκριμένου για συκοφαντική δυσφήμιση για να προστατέψουμε την ακεραιότητά μας. Το είχαμε αναγγείλει και πριν πολλές ημέρες αλλά φαίνεται ότι δεν γίνεται κατανοητό. Τώρα τα πράγματα δεν είναι όπως παλαιότερα. Ότι συκοφαντικό, αστήριχτο, κακόφημο και παράνομο θα πάρει την απάντησή του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...