Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΝΤΟΝΟΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ

Με την συμβολή της σημερινής δημοτικής αρχής οι πολίτες αυτής της πόλης καθημερινά αντιμετωπίζουν και νέα προβλήματα στο κυκλοφοριακό. Αντί η δημοτική αρχή να φροντίσι να περιορίσει τα προβλήματα κάθε ημέρα εμφανίζει νέες παρεμβάσεις με το πιο αυταρχικό τρόπο απαξιώνοντας τους πολίτες και την επιθυμία τους. Χωρίς να απευθυνθεί ποτέ σ' εκείνους επιβάλει κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που δυσκολεύουν καθημερινά ακόμη πιο πολύ τους δημότες.
Νέο πρόβλημα γεννήθηκε στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Σισμανογλείου με παρέμβαση κυκλοφοριακής ρύθμισης με αποτέλεσμα να ξεσηκωθούν οι κάτοικοι της περιοχής και να απαιτούν την άμεση παύση των ρυθμίσεων αυτών. Αποφάσισαν την συλλογή υπογραφών ώστε να καταφύγουν σε δικαστικές ενέργειες αν η δημοτική αρχή επιμείνει στην απόφασή της αυτή.
Έχει μεγάλη αξία να σημειωθεί ότι μόλις δύο μήνες πριν τις εκλογές η δημοτική αρχή προκαλεί με τα υποτιθέμενα έργα της. Αντί να ανακουφίζει την καθημερινότητα των πολιτών προκαλεί με σκοπό την άγραν ψήφων ενώ οι κάτοικοι απομακρύνονται ακόμη περισσότερο απο τις εκλογές!!
Τόσο σοβαρή είναι η σημερινή δημοτική αρχή που χρησιμοποιεί μεθόδους εκλογικής αναμέτρησης της εποχής του '40 και του '50' και του '60!!!
''Θα σας κάνουμε και ποτάμια, θα σας κάνουμε και γεφύρια ακόμη και...παιδιά!!!'
Μαυρογιαλούρος η υπόθεση!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...