Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟ

Από τον κ. Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο πήραμε επιστολή την οποία δημοσιεύουμε πιο κάτω.
Ο κ. Ζαφειρόπουλος είναι ο πρώτος που απευθύνει διάλογο με τα μέσα ενημέρωσης και μάλιστα τα τοπικά αποδίδοντας σ΄αυτά την αξία που τους πρέπει.
Δείχνει έτσι τις ευασιθησίες που έχει απέναντι στην ύπαρξη των τοπικών μέσων ενημέρωσης και την βαρύτητα στην ενημέρωση των πολιτών έγκυρη και σοβαρή.
Να ευχαριστήσουμε κι εμείς τον κ. Ζαφειρόπουλο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στις νέες δράσεις του. Θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμά του αυτό και θα έχουμε ένα ανοιχτό διάλογο μαζί του αλλά και με το νέο θεσμό της Περιφέρειας.

ΠΡΟΣ : Ο ΠΕΡΙΗΓΗΤΗΣ

κ. Ζήση Νικο


Αγαπητέ κ. Ζήση



Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Νοεμβρίου, από τις οποίες θα προκύψουν οι περιφερειακές και δημοτικές αρχές που θα διαχειριστούν το σχέδιο «Καλλικράτης», δίνω τη μάχη με τον συνδυασμό του Βασίλη Κικίλια, διεκδικώντας το αξίωμα του αντιπεριφερειάρχη Βόρειας Αθήνας.


Η επί σειρά ετών ενασχόλησή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση σε έναν από τους πιο σημαντικούς δήμους του λεκανοπεδίου της Αττικής, το Χαλάνδρι, εδραίωσε μέσα μου την πεποίθηση ότι ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης δεν προσφέρεται για διαιρέσεις, αλλά για συνεργασία και συνεννόηση. Με στόχο, την καλύτερη κατανόηση και επομένως αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων για τους πολίτες κάθε περιοχής.


Σε αυτό το πλαίσιο δράσης, ο ρόλος του Τύπου, και ιδιαίτερα του τοπικού είναι κρίσιμος, θα έλεγα ακόμη και θεσμικός, για να αναδειχτούν προβλήματα, να επισημανθούν τα κακώς κείμενα, να αναδειχθούν παρεμβάσεις για το μέλλον.


Γι’ αυτό και θα ήθελα να επισημάνω ότι είμαι στη διάθεσή σας για ζύμωση και ανταλλαγή απόψεων για την Αττική, ακόμη και για προτάσεις που ενδεχομένως θα μπορούσαμε να ενσωματώσουμε σε ένα πρόγραμμα που θα προσφέρει Νέα Προοπτική στην περιοχή μας.


Δήμαρχος Χαλανδρίου


Υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Βόρειας Αθήνας


Γρηγόρης Επαμ. Ζαφειρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...