Δευτέρα 18 Οκτωβρίου 2010

Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟ

Χθες, ημέρα Κυριακή, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση των μελών - κατοίκων - δημοτών της πόλης της Επιτροπής Αγώνα για το κυκλοφροιακό και συγκοινωνιακό.
Στην συγκέντρωση βρέθηκαν πάνω απο εκατόν είκοσι δημότες, οι οποίοι άκουσαν τα πεπραγμένα της Επιτροπής στο τελευταίο διάστημα μετά τις αποφάσεις που είχαν ληφθεί στη γενική τους συνέλευση.
Παρουσιάστηκε αναλυτικά όλη η δράση της επιτροπής και ταυτόχρονα αναλύθηκε η όλη διαμορφωμένη κατάσταση απο τοις σημειακές παρεμβάσεις και οι συνέπειές των απο την πλευρά του δήμου.
Δημότες πήραν τον λόγο και κατέθεσαν την αγανάκτησή τους για την αδιαφορία της δημοτικής αρχής να ακούσει το πρόβλημα και πολύ περισσότερο να κινήσει τις διαδικασίες για την λύση των προβλημάτων.
Η επιτροπή σημείωσε ότι συνεχώς τα μέλη αυξάνουν γιατί νέες παρεμβάσεις στην πόλη προκαλούν τους δημότες, οι οποίοι δεν βρίσκουν καμιά ανταπόκριση. Στην επιτροπή εμφανίστηκαν δημότες της περιοχής της οδού Σπάρτης, οι οποίοι αγανακτισμένοι κατέθεσαν τις δικές τους θέσεις, τα δικά τους ερωτηματικά μετά τις ξαφνικές παρεμβάσεις στη συμβολή των οδών Σπάρτης και Σισμανογλείου.
Δόθηκε ο λόγος και στους παρόντες υποψηφίους δημάρχους κ.κ. Ζήση και Μανιατογιάννη, οι οποίοι κατέθεσαν τις απόψεις και δεσμεύτηκαν με προτάσεις για την επίλυση του ζητήματος.
Στην αρχή της εκδήλωσης προβλήθηκε βίντεο με την παρουσία των δημοτών στο δημαρχείο στις αρχές Ιουλίου όπου ο δήμαρχος εμφανίστηκε να αναφέρει οτι θα γίνει μελέτη του κυκλοφοριακού και γι΄αυτό το λόγο ελήφθη δάνειο για την πληρωμή της μελέτης. Οι δημότες εμφανίστηκαν στο βίντεο εξοργισμένοι και και αμφισβήτησαν την δήλωση αυτή του δημάρχου.
Η επιτροπή με την συναίνεση όλων των μελών της απεφάσισε την συνέχιση του αγώνα με νέες πρωτοβουλίες όπως την διενέργεια μελέτης με τη βοήθεια καθηγητών του Πολυτεχνείου για την εγκυρότητά της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...