Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

Πραγματοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του κ. Ζήση, επικεφαλής της παράταξης ΄΄ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ΄΄ στα Άνω Βριλήσσια χθες στις 11.00.
Ο κ. Ζήσης ανέπτυξε πτυχές του προγράμματός του και εστίασε την ομιλία του στα θέματα που αφορούν κυρίως την περιοχή των Άνω Βριλησσίων.
Στην ομιλία του τόνισε την παντελή απουσία της δημοτικής αρχής και όλων των δημοτικών αρχών τα τελευταία χρόνια αλλά και της αντιπολίτευσης.
Μερικά προβλήματα που ανέφερε είναι:
Κυκλοφοριακό, διαμπερής κυκλοφορία απο Β. Ηπείρου, συγκοινωνιακό, επικάλυψη δρομολογίων δημοτικής συγκοινωνίας με τις γραμμές ΟΑΣΑ, τονίζοντας την ευθύνη της διοίκησης για την έλλειψη συντονισμού και αδιαφορίας. Τόνισε το γεγονός ότι υπήρξαν και γίνονται κι αυτή τη στιγμή παρεμβάσεις στην περιοχή χωρίς να έχουν ερωτηθεί οι δημότες με αποτέλεσμα να διαμαρτύρονται οι κάτοικοι για αλλαγές που δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο την καθημερινότητά τους.
Αναφέρθηκε στα προγράμματα των άλλων συνδυασμών όπου αναφέρονται ανακρίβειες και ψεύδη οτι έγιναν έργα που δεν φαίνονται πουθενά. Είπε ότι κανένα πρόγραμμα δεν αναφέρεται στα ζητήματα που απασχολούν αυτή την περιοχή. 
Αναφέρθηκε στις προτάσεις του συνδυασμού για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους δημότες καλύπτοντας πλήρως και αποσπωντας τα συγχαρητήρια των κατοίκων για το γεγονός ότι γνωρίζει αυτός ο συνδυασμός τα ζητήματα και έχει προτάσεις και λύσεις για το καθένα θέμα.
Παρουσίασε τα μέλη του συνυασμού κάνοντας ειδικές αναφορές στα πρόσωπα και τη δράση του καθενός εξ αυτών στην κοιωνία και στην επαγγελματική τους δράση έτσι ώστε να δώσει πλήρη εικόνα για τους υποψηφίους.
Απάντησε σε ερωτήσεις δημοτών και δόθηκε η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το πρόγραμμα του δυνυασμού για επιμέρους ζητήματα της περιοχής.
Τόνισε τελικά το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για τα Άνω Βριλήσσια αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες των δημοτών είπε δε ότι η περιοχή δεν αποτελεί ένα ξεχωρισό κομμάτι της πόλης αλλά είναι η ίδια η πόλη.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...