Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

΄΄ Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ΄΄ ΓΡΑΦΑΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Προθεσμία 48 ωρών έθεσε ο Μανώλης Γραφάκος στον κ. Στεργίου να ανακαλέσει δημοσίως τις δηλώσεις του περί μεταφοράς της έδρας του νέου Δήμου Πεντέλης


Σφοδρή επίθεση κατά του κ. Στεργίου εξαπέλυσε στη χθεσινή Συνέντυξη Τύπου ο Δήμαρχος Μελισσίων και Υποψήφιος Δήμαρχος Πεντέλης κ. Μανώλης Γραφάκος, στηλιτεύοντας τα πρωτόγνωρα για τον πολιτικό πολιτισμό της πόλης, φαινόμενα λάσπης και μαύρης προπαγάνδας που εμφανίστηκαν τις τελευταίες μέρες. Κάλεσε τον κ. Στεργίου και τους υποψήφιους δημοτικούς του συμβούλους να σταματήσουν να λασπολογούν ενάντια στη δική του αλλά και τις άλλες δημοτικές παρατάξεις, σημειώνοντας ότι αυτές οι συμπεριφορές προδίδουν πανικό μπροστά στην διαφαινόμενη ήττα.


Καταλόγισε δε στον κ. Στεργίου ότι φέρει ακεραία την ευθύνη για τα φαινόμενα αυτά, ενώ παράλληλα χαρακτήρισε «απρεπή, αντιδεοντολογική και απαξιωτική» προς τους ανθυποψηφίους του, τη συμπεριφορά του να μην απαντήσει καν στην πρόσκληση που του απύθυναν από κοινού οι λοιπές 5 παρατάξεις, για ανοικτή δημόσια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση.


Ο Δήμαρχος Μελισσίων κατήγγειλε τον κ. Στεργίου ότι, σε κάθε ευκαιρία στην Πεντέλη, δηλώνει ότι θα μεταφέρει την έδρα του νέου Δήμου στην Πεντέλη. «Τον καλώ εντός 48 ωρών να το διαψεύσει ή να το επιβεβαιώσει. Σε διαφορετική περίπτωση, για μας αποτελεί μείζον ζήτημα νομικής, ηθικής, και πολιτικής τάξης», δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Γραφάκος.


Τελειώνοντας την τοποθέτησή του ο Δήμαρχος Μελισσίων αναφέρθηκε στην πρωτοφανή προώθηση που κάνουν συγκεκριμένα ΜΜΕ υπέρ του κ. Στεργίου, από τη δήθεν δημοσκόπηση που δημοσιοποίησε την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου το κανάλι EXTRA 3, σύμφωνα με την οποία, στην πρόθεση ψήφου ο κ. Στεργίου προηγείται.


Ο κ. Γραφάκος επεσήμανε ότι σε επικοινωνία με τον παρουσιαστή της εκπομπής που παρουσίασε την είδηση υποδείχθηκε η Εταιρία Δημοσκοπήσεων GPO, ως εκείνη που διενήργησε την έρευνα. Εστάλη επιστολή στην Εταιρία GPO στην οποία ζητήθηκε να απαντήσει εάν διενήργησε έρευνα το τελευταίο χρονικό διάστημα για τους Δήμους Μελισσίων, Πεντέλης και Νέας Πεντέλης, ποιο ήταν το δείγμα και πως ήταν αυτό κατανεμημένο. Η Εταιρία GPO απάντησε ότι δεν έχει διενεργήσει καμία έρευνα, οπότε εστάλη εξώδικο στο κανάλι από τον κ. Γραφάκο, ενώ παράλληλα θα προχωρήσει και μήνυση κατά του καναλιού.


Και ο κ. Γραφάκος κατέληξε: «Δεν θα δείξουμε πλέον ανοχή σε συμπεριφορές, που προσομοιάζουν με πολιτική αλητεία και πολιτικό γκαγκστερισμό, στις οποίες εμείς από σήμερα θα είμαστε απέναντι».


Από το Γραφείο Τύπου του Συνδυασμού


«Η Πεντέλη στο ύψος της»

1 σχόλιο:

  1. Αυτός είναι ο Στεργίου!! Γι αυτό εμείς οι Πεντελιώτες θα τον μαυρίσουμε!!!! Μελισσιώτες και Νεοπεντελιώτες δεν ξέρετε τι μέρος του λόγου είναι, ρωτήστε κι εμάς που τρώμε στη μάπα κι αυτόν και τους παρατρεχάμενούς του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...