Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΙ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ



Ε Επί πλέον παρατηρούμε ότι η σημερινή δημοτική αρχή χρησιμοποιεί κάθε μέσο ακόμη και συκοφαντικές δυσφημήσεις εναντίον υποψηφίων του συνδυασμού μας ή ακόμη και απειλές εναντίον προσώπων – φίλων του συνδυασμού μας.


Την μέθοδο την γνωρίζουμε από παλιά αλλά περιμέναμε να έχει αλλάξει κάτι σ΄αυτή την παράταξη. Δυστυχώς διαπιστώνουμε ότι λειτουργούν με μέσα που εκθέτουν πρώτα τους εαυτούς ενώ ταυτόχρονα υποθηκεύουν το μέλλον τους και το μέλλον της πόλης.


Δεν θα πέσουμε στην παγίδα που στήνουν ΄΄εκλεκτοί΄΄ της σημερινής διοίκησης. Τους χαρακτηρίζουμε ΄΄εκλεκτούς΄΄ γιατί ο σημερινός δήμαρχος τους τίμησε με θέση στο ψηφοδέλτιό του και τούτο σημαίνει ότι την ευθύνη των όσων γίνονται την έχει και ο σημερινός δήμαρχος.


Δεν θα παρασυρθούμε από τις δόλιες επιθέσεις κάποιων υπο την ανοχή του σημερινού δημάρχου. Όμως είναι σίγουρο ότι στην περίοδο αυτή των εκλογών θα διατηρήσουμε την ψυχραιμία μας και θα συμβάλλουμε στο ομαλό πολιτικό κλίμα, το οποίο όλοι προσπαθούν πλην της πλευράς του σημερινού δημάρχου.


Παρακολουθούμε από πολύ κοντά τα πράγματα κι αυτό που απαντούμε είναι ΄΄έχουν γνώση οι φύλακες΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...