Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΝΤΕΛΗ

Ο Δήμαρχος των Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος καλεί σε έκτακτη συνέντευξη τύπου προκειμένου να ενημερώσει τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για επίθεση που έγινε στην Πεντέλη εναντίον υποψηφίου του συνδυασμού του.
Ο κ. Γραφάκος υπέβαλε μήνυση εναντίον των δραστών όπως και ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Κοτταράς, ο οποίος δέχθηκε την επίθεση.
Τα πράγματα στον Καλλικρατικό δήμο Μελίσσια- Ν. Πεντέλη-Π. Πεντέλη εξελίσονται σε άγριες καταστάσεις κι αυτό εν όψει των ερχόμενων εκλογών.
Ο κ. Γραφάκος δήλωσε :
«Καταδικάζω την άνανδρη και αποτρόπαιη επίθεση εναντίον του φίλου και συνεργάτη Νίκου Κοτταρά.  Τις τελευταίες μέρες ξένα με την πολιτική κουλτούρα της πόλης μας φαινόμενα, έχουν κάνει την εμφάνισή τους προσπαθώντας να επιβάλλουν το νόμο της βίας και των απειλών στην άσκηση του προεκλογικού αγώνα!  Δε θα τους αφήσουμε!  Η πόλη δεν τους χωράει!  Η πόλη δεν τους θέλει!  Η πόλη τους έχει ήδη αποβάλλει!  Ας γυρίσουν εκεί από όπου ήρθαν!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Συνήγορος του Πολίτη: Χορήγηση αποκλειστικής θέσης στάθμευσης σε δημότη με αναπηρία

Πολίτης με αναπηρία διαμαρτυρήθηκε για την ανάκληση απόφασης χορήγησης αποκλειστικής θέσης στάθμευσης από δήμο, στον οποίο είναι δημότης, δι...